Ezúttal a fahéjas édességek vannak főszerepben, amik nemcsak mennyeiek, de még a konyhánkat is isteni aromával töltik meg! Kell ennél több? Szerintünk, nem!
Az őszi ízek nagy része belekerült valamelyik lenti süteménybe, a többi pedig bármikor képes boldogságot hozni, így a levélhullós évszakban is. Süssük meg őket nagy tepsivel!
Egy zacskó őrölt fahéj tuti mindenkinek lapul a konyhaszekrényében. Használd fel sütikben, és vegyítsd például a konyhapulton árválkodó almákkal, vagy kombináld egyéb szezonális gyümölccsel, de magában, egy egyszerű piskótában/muffinban/kevert tésztában is isteni lesz. És nem is túl drága!
Ha csak pár egyszerű alapanyagod van otthon, és csupán fél óra áll rendelkezésedre a főzésre, akkor dobj össze egy ízletes zöldséglepénykét. Az alábbi receptek olyan ínycsiklandozóak, hogy biztosan mindenki megtalálja közöttük a neki tetszőt.
Mi nagyon odavagyunk a rizses egytálételekért, mert annyiféleképpen lehet őket variálni. Készíthetünk például sült céklás verziót, klasszikus bácskai rizses húst, selymes rizottót vagy különleges prasorizot.