Ha húsvét, akkor soklapos! Legyen az egy jó öreg dobostorta, Eszterházy vagy mézes krémes, a lényeg, hogy legyen hozzá türelmed! Válassz most receptet csillagjegyed szerint.
Annak ellenére, hogy a legtöbb lekvár receptje pokolian egyszerű (hiszen csak gyümölcsből, cukorból és esetleg dzsemfixből áll), nem érdemes félvállról venni a befőzés folyamatát. Minden mozzanatnak megvan a maga fontossága: így a cukor hozzáadásának is.
A friss terményen kívül megannyi feldolgozott formában is hazavihetjük a paradicsomot: konzervben, sűrítve, passzírozva, darabolva, ízesítve. Kérdés, persze, hogy kell-e nekünk mindez?
Te is biztosan hallottál már az umamiról, a különleges és megfoghatatlan ötödik ízről. Napi Tippünkben eláruljuk, miként turbózhatod fel a megszokott tükörtojás ízét umamival!
A forrólevegős sütőben elkészíthető halas fogásokat nemcsak azért szeretjük, mert gyorsan elkészülnek, hanem azért is, mert egyszerűen ellenállhatatlanul finom lesz az ízük. Nem hiszed? Akkor készítsd el otthon ezeket a finomságokat!