Különleges vacsorasorozat a konyhaművészet és az autógyártás összefonódásából
A BMW i5 márkajegyei elevenednek meg a régió egyik legkülönlegesebb gasztroélményén keresztül - kreatív konyhaművész lett a Wallis Motor új márkanagykövete.
NosaltyA BMW i5 márkajegyei elevenednek meg a régió egyik legkülönlegesebb gasztroélményén keresztül - kreatív konyhaművész lett a Wallis Motor új márkanagykövete.
NosaltyÓriási sikert aratott a magyar csapat a nívós nemzetközi gasztronómiai versenyen, a Párizsban megrendezett Chaine des Rotisseurs gasztronómiai világszervezet Ifjúsági Szakács Világbajnokságán. Szeptember 25-én a Novák Iván, Kovács Lázár (Lázár Chef) és Barka Áron vezette csapat lenyűgöző teljesítményt ért el a megmérettetésben.
NosaltyAz Arany Kaviár 2020-ban vált felnőtté, a Vár alatti Ostrom utcában található étterem ugyanis betöltötte 30. évét. Ez azonban nem jelenti, hogy leragadtak volna a tradicionálisnál, épp ellenkezőleg, az előremutató szemléletmód tette valódi fogalommá a helyet. Bár a lokáció azt feltételezné, turisták helyett a hazai vendégek adják a törzsközönséget, amire kifejezetten büszkék is. Nyíri Szásával, az Arany Kaviár társtulajdonosa és executive séfje mesélt nekünk.
Szász NóriNagy mennyiségű, magzatfejlődést is károsító örök vegyi anyagot találtak egy 16 európai országra kiterjedő vizsgálatban. A búzaalapú termékek a legszennyezettebbek.
NosaltyA Pantone 2026-ban is kiválasztotta az év színét, ami ezúttal meglepő módon a fehér egyik árnyalata lett.
Macsuga ViktóriaTélen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.
NosaltyA kutatások azt sugallják: az emberi test hőtermelése és szabályozása az ipari forradalom óta elmozdult. Az, hogy ma jobban élünk, tisztább környezetben, kevesebb fertőzéssel és kényelmesebb körülmények között, befolyásolja a testhőnket is.
Klasszikus ízek a magyar konyha legjavából. A lebbencsleves, a velős pacalpörkölt és a somlói is magáért beszél!
A ’90-es évek konyhaszínei újra hódítanak, de most sokkal kifinomultabban, mint valaha. Mutatjuk, hogyan frissítik fel ezek az árnyalatok a konyhát úgy, hogy az egyszerre legyen modern és nosztalgikus.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Sokan előnyben részesítik a sós rágcsálnivalókat. Én is így vagyok ezzel, mindig a sósat részesítem előnyben. Noha azért eszem édességet is!! Ez a fajta tészta egy dobozba téve, ...
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.