Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kerüld el a karácsonyi forgatagot! - így lesz még egyszerűbb az átvétel!

Most még egyszerűbben hozzájuthatsz a karácsonyi ajándéknak rendelt csomagjaidhoz. Mutatjuk, hogyan fogod felismerni az Ünnepi Pontokat. (x)

Gyakran okoz fejtörést, hogy weben rendelt csomagjaink kiszállítását hová is kérjük. A legpraktikusabb egy olyan hely lenne, ami hozzánk minél közelebb esik, és ahol akár munkaidő után is átvehetjük küldeményünket. Karácsony közeledtével ráadásul sűrűsödnek is teendőink. Az ünnepi készülődés, munkahelyi és baráti összejövetelek közepette a csomagátvételt nehezebb beilleszteni napi programunkba.

Óriás ajándékdobozok?

Az MPL hatalmas ajándékdobozokká varázsolt ideiglenes konténerei ezen segítenek: a karácsonyi bevásárlással egybekötve, parkolási nehézségek nélkül, a hét bármely napján, akár az esti órákban is hozzájuthatunk küldeményeinkhez!

Új, ünnepi csomagpontok!

Az ünnepi díszbe öltöztetett csomagpontok az ország 13 pontján, főként hipermarketek parkolóiban találhatók. Budapesten az Örs vezér téren, a Fehér úti BKV-buszvégállomásnál, és az Üllői úti Shopmark bevásárlóközpontnál, míg a fővároson kívül a budakalászi, debreceni, szigetszentmiklósi Auchan, valamint az érdi, gödöllői, győri, pécsi, szegedi, székesfehérvári, tatabányai Tesco áruhazák parkolóiban várják az ügyfeleket.

Az MPL Ünnepi CsomagPontok 2017. november 10. és 2018. január 15-e között mindennap, hosszú nyitvatartással üzemelnek, hétfőtől szombatig reggel 10 órától este 8-ig, vasárnap pedig este 7 óráig biztosítanak könnyű, gyors és kényelmes csomagátvételi lehetőséget.

Bővebb információt a Csomagpontokról itt találsz!

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!