Játékra hív a SIÓ

A SIÓ-ról nemcsak a finom gyümölcslevek juthatnak eszünkbe, hanem az ínycsiklandó gyümölcsös receptek is, amikkel mostanában egyre többször találkozhattatok.

Az elmúlt hetekben a SIÓ szakácsa rendszeresen töltöti fel gyümölcsös receptjeit a SIÓ szakács profiljába, illetve a gyümölcsös receptversenyünkön a olvasóink is megmutathatták, hogyan boldogulnak a gyümölcsökkel a konyhában.

A SIÓ most újra játékra hív mindenkit:

A gazdák úgy tartják, hogy a gyümölcsfáknak lelkük van. Ha szeretettel és gondoskodással ápoljuk őket, sokkal nagyobb és zamatosabb gyümölcsökkel hálálják meg a gondoskodást. Így hát minden gyümölcsfának szüksége van a szeretetre. Ne habozz hát, szaladj ki a kertbe, és öleld meg kedvenc gyümölcsfádat.

A szeretet most még értékes nyereményeket is hozhat a konyhára:

Ragadd kezedbe a fényképezőgépet, és készíts egy menő vagy cuki képet arról, hogy hogyan szereted a gyümölcsöket, vagy a kert végében álló gyümölcsfádat. Az elkészült alkotásokat a SIÓ Facebook oldalán tölthetitek fel, és a legszerencsésebbek Sony digitális fényképezőgéppel és egy Sony digitális kamerával is gazdagodhatnak.

Ha pedig további nyereményekre vágysz, feltétlenül keresd fel a SIÓ új hűségprogramját, ahol további játékok várnak rád.

Címlapról ajánljuk

További cikkek