Újabb 16 praktika kókuszzsírral

A növényi zsírok egyik legismertebb képviselőjéről, a szobahőmérsékleten is szilárd kókuszzsírról mutatunk most újabb felhasználási trükköket.

Arról, hogy a kókuszzsír nem csak serpenyőben és fritőzben való sütéshez nagyszerű, mindenki hallott már. Forrási hőpontja ugyanis sokkal magasabb, mint más olajoké. Két fajtáját különböztethetjük meg: a szűz és szűrt változatot. A kókuszzsír 1000ml-es kiszerelésben már 1000 Ft alatt kapható a kereskedelemben, ez a tetemes mennyiség sok mindenre elegendő lehet. Nézzük is sorban, hogy pontosan mire használjuk!

via: thrivemarket.com

Olvasd el, miért jó és miért nem jó a kókuszzsír a szervezetednek!

Kókuszzsír – a legújabb csodaszer?

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek