Titkos fine dining vacsora egy piacon - mert ott is van élet a sült kolbászon túl

Igazi műalkotásokat tálalt elénk Krasznai Norbert séf és csapata. Ha szeretnél, te is megismerkedhetsz a Société Gasztro fogásaival.

Hozzánk hasonlóan már valószínűleg ti is várjátok, hogy bebarangoljátokSociété Házat, ahol a divat, a gasztronómia és a képzőművészet is helyet kap majd. A nyitásig még egy picit várni kell, de addig is a Hold utcai piacon, a Société.démo Gastroban lehetőség nyílik belekóstolni a hely gasztronómiai kínálatába. Krasznai Norbert és csapata egy hatfogásos menüsorral most minket is bevezetett a kulisszák mögé.

Az#artontheplate koncepció alapján igazi műalkotásokat volt lehetőségünk megkóstolni. Azok, akik szerint nem lehet a látvánnyal jóllakni, tévednek. Különleges textúrákkal találkozhattunk a tányérokon, és hat kitűnően tálalt fogást kaptunk: kecskesajtot, malaccsászárt, erdei gombát pisztránggal, vaddisznót feketegyökérrel és tonkababbal felturbózott étcsokoládét. Az ételeket magyar pincészetek minőségi boraival, a desszertet pedig egy csokoládés-vaníliás, kézműves barna sörrel kísértük.

A mi személyes kedvencünk a vaddisznó volt, melyet egy különleges, hosszú órákon át készített, kávéval megbolondított jus-vel öntöttek le, és feketegyökérrel, kelbimbóval és kakukkfűvel tálaltak. Íme:

Ha szeretnéd te is megismernia hamarosan nyíló Société Ház #artontheplate gasztrokoncepcióját, akkor megteheted a következő Sneak Peek pop-up vacsorán. De a Hold utcai piacra betérhetünk egy két- vagy háromfogásos ebédre, vagy vacsorára.

Société.démo Gastro

Asztalfoglalás/ Reservations: gastro@societebudapest.com / +3630 4917404

Nyitvatartás:H: 11.00-17.00K-P: 11.00-18.00SZo: 09.00-16.00

Ezt már olvastad az ízHUSZÁR magazinon?

Szerelmi vallomás a "banyatankomhoz" - Igen, jól olvastátok

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

20 mesés gasztrokönyv 2025 karácsonyára, amitől minden konyhatündér szíve megdobban

Rég nem volt már ehhez hasonló gasztrokönyvdömping, mint az idei évben, de legalább van miből válogatni karácsonyi ajándék gyanánt. A felhozatal nagyon színes, hiszen a klasszikus szakácskönyvektől kezdve a vegán, mentes recepteket felvonultató köteteken át desszertekre fókuszáló vagy éppen az air fryer sokoldalúságát bemutató könyvek mellett önéletrajzi ihletésű kitárulkozással is találkozunk. Lássuk az idei év húsz, leginkább említésre méltó gasztrokönyvét!

Balogh Lilla

További cikkek

Ezért nem ajánlott télen 8 és 10 óra között szellőztetni...

Télen mindannyian szeretnénk friss levegőt a lakásba engedni anélkül, hogy közben a meleget is kiengednénk. Nem mindegy azonban, mikor nyitjuk ki az ablakot: a rosszul időzített szellőztetés többet árthat, mint használ. Mutatjuk, mikor érdemes télen ablakot tárni, hogy a levegő is felfrissüljön, és a fűtésszámla se szaladjon meg.

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...