Egy thriller, amit már nagyon várunk!

Vajon milyen lehet Az 50 első randi thriller változatban? A nagy sikerű Mielőtt elalszom című bestseller feldolgozását, az Amnéziát október 30-tól láthatjátok a mozikban!

Ha olvastad aMielőtt elalszomcímű bestsellert, látnod kell a filmet is!Különösen csavaros, nagy meglepetéseket hozó, klausztrofób thrillerNicole Kidman, Colin Firth és Mark Strong főszereplésével.

Christine minden reggel idegen ágyban ébred fel egy idegen férfi mellett. Belenéz a tükörbe, és döbbenete tovább fokozódik: egy középkorú nő arca néz vissza rá. Az ágyból időközben előkászálódó férfi minden reggel elmagyarázza neki, hogy ő Ben, a férje, hogy Christine negyvenkét éves, és két évtizeddel ezelőtt egy szörnyű balesetben szerzett fejsérülése miatt képtelen megjegyezni az új emlékeket.

Nézz bele a film előzetesébe!

De van, amit még a férj sem sejt. Egy ideje ugyanis egy pszichiáter (Mark Strong) kezelni kezdte a nőt – és az ő biztatására, titokban vezetett videónapló mégis lehetővé teszi, hogy a lassan éledő emlékképek megmaradjanak. Christine előtt egyre több régi részlet dereng fel – és az élet, ami fokozatosan összeáll belőlük, egészen más, mint amit a férje mesél neki.

Talán semmi sem igaz. Talán semmi sem úgy van, ahogy mondják. Christine az emlékek és hazugságok útvesztőjében bolyong, és nem tudja, kiben bízzon, ha önmagának sem hihet.

Nyerd meg az 5 db páros mozibelépő egyikét!

Már csak egy kérdés választ el attól, hogy Te is az elsők között nézhesd meg velünk az Amnézia c. filmet!Válaszolj kérdésünkre október 26-a éjfélig. Sorsolás: 2014. október 27-én! A megfejtés elküldésével minden játékos elfogadja ajátékszabályzatotés aNoSalty.hu látogatói feltételeit.

A válaszhoz segítséget itt találtok!

Fontos: a játékhoz kapcsolódó vetítés Budapesten, egy alkalommal kerül megrendezésre.A nyeremény más termékre nem cserélhető, illetve készpénzre nem váltható át.

Játékunk véget ért! Íme, a nyertesek:

  • Kiss Tilla Bianka
  • Gárdonyiné Garai Judit
  • Szűcs Eszter
  • Károlyi Lilla
  • Király Zsuzsanna

Gratulálunk a nyerteseknek, akiket e-mailben értesítünk a részletekkel!

Címlapról ajánljuk