Tészta szívből!

Most egy kattintással segíthetsz a rászorulókon! A Gyermelyi Zrt. és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat közös akciója keretében virtuális krumplis tésztát főzünk, közösen. (x)

Magyarország meghatározó élelmiszeripari vállalataként a Gyermelyi Zrt. mindig is fontosnak tartotta a társadalmi felelősségvállalást, mind közvetlen, mind közvetett környezetében. A 100%-ban magyar magántulajdonban lévő Gyermelyi Vállalatcsoport és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat már sok éves közös „munkára” tekinthet vissza. Az elmúlt két évtizedben a Gyermelyi jelentős értékben támogatta a karitatív szervezet tevékenységét.

Krumplis tészta recept

A mostani akcióban azonban bárki részese lehet egy jótékonysági programnak, melynek keretében meleg étel kerül kiosztásra az arra rászorultak között. A Gyermelyi márka Facebook oldalán futó alkalmazásban csupán néhány kattintással minden felhasználó készíthet egy adag virtuális krumplis tésztát. Az oldalra ellátogatóknak nincs más dolguk, mint az összetevők hozzáadásával „megfőzni” az ételt. A részvétel díjtalan, mindössze segítő szándékra van szükség. Minél többen vesznek részt az aktivitásban, annál több adag krumplis tésztát készíthetnek közösen, melyet a Gyermelyi jótékony célra ajánl fel. A megfőzött étel a Magyar Máltai Szeretetszolgálat intézményrendszerén keresztül kerül kiosztásra, a két szervezet pedig két alkalmas nyilvános ételosztást is tart majd.

„Neked pár kattintás, valakinek egy meleg étel” (x)

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ha valami egészséges édességre vágysz, ne keress tovább – Leteszteltük...

A diéta alatt nagyon nehéz olyan édességet találnunk, mely nemcsak kalóriaszegény, de finom és egészséges is. Szerencsére ma már vannak olyan termékek a piacon, melyek megfelelnek ezeknek az elvárásoknak. A szerkesztőségünknek most volt szerencséje megkóstolni a Good Calories termékeit, melyek minden eddig említett jótulajdonsággal rendelkeznek. Nézzük, mi volt a véleményünk!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

Meleg előételek karácsonyra

Ha az első fogást sem hidegen tálalnád, akkor válasz valamilyen meleg előételt karácsonyra. Ezek alapból egy kicsit különlegesebbek, így biztosan elkápráztatod majd a vendégsereget velük.

Nosalty

További cikkek