Tészta szívből!

Most egy kattintással segíthetsz a rászorulókon! A Gyermelyi Zrt. és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat közös akciója keretében virtuális krumplis tésztát főzünk, közösen. (x)

Magyarország meghatározó élelmiszeripari vállalataként a Gyermelyi Zrt. mindig is fontosnak tartotta a társadalmi felelősségvállalást, mind közvetlen, mind közvetett környezetében. A 100%-ban magyar magántulajdonban lévő Gyermelyi Vállalatcsoport és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat már sok éves közös „munkára” tekinthet vissza. Az elmúlt két évtizedben a Gyermelyi jelentős értékben támogatta a karitatív szervezet tevékenységét.

Krumplis tészta recept

A mostani akcióban azonban bárki részese lehet egy jótékonysági programnak, melynek keretében meleg étel kerül kiosztásra az arra rászorultak között. A Gyermelyi márka Facebook oldalán futó alkalmazásban csupán néhány kattintással minden felhasználó készíthet egy adag virtuális krumplis tésztát. Az oldalra ellátogatóknak nincs más dolguk, mint az összetevők hozzáadásával „megfőzni” az ételt. A részvétel díjtalan, mindössze segítő szándékra van szükség. Minél többen vesznek részt az aktivitásban, annál több adag krumplis tésztát készíthetnek közösen, melyet a Gyermelyi jótékony célra ajánl fel. A megfőzött étel a Magyar Máltai Szeretetszolgálat intézményrendszerén keresztül kerül kiosztásra, a két szervezet pedig két alkalmas nyilvános ételosztást is tart majd.

„Neked pár kattintás, valakinek egy meleg étel” (x)

Hozzászólások (1)

Zabkapitány

Azoknak kiknek nem lenne egyértelm? els?re (nekem nem volt): A Gyermelyi facebook oldalán lehet megtalálni ezt a "játékot", s nem pedig a hivatalos honlapon kell keresni.

Címlapról ajánljuk

További cikkek