Tészta szívből!

Most egy kattintással segíthetsz a rászorulókon! A Gyermelyi Zrt. és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat közös akciója keretében virtuális krumplis tésztát főzünk, közösen. (x)

Magyarország meghatározó élelmiszeripari vállalataként a Gyermelyi Zrt. mindig is fontosnak tartotta a társadalmi felelősségvállalást, mind közvetlen, mind közvetett környezetében. A 100%-ban magyar magántulajdonban lévő Gyermelyi Vállalatcsoport és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat már sok éves közös „munkára” tekinthet vissza. Az elmúlt két évtizedben a Gyermelyi jelentős értékben támogatta a karitatív szervezet tevékenységét.

Krumplis tészta recept

A mostani akcióban azonban bárki részese lehet egy jótékonysági programnak, melynek keretében meleg étel kerül kiosztásra az arra rászorultak között. A Gyermelyi márka Facebook oldalán futó alkalmazásban csupán néhány kattintással minden felhasználó készíthet egy adag virtuális krumplis tésztát. Az oldalra ellátogatóknak nincs más dolguk, mint az összetevők hozzáadásával „megfőzni” az ételt. A részvétel díjtalan, mindössze segítő szándékra van szükség. Minél többen vesznek részt az aktivitásban, annál több adag krumplis tésztát készíthetnek közösen, melyet a Gyermelyi jótékony célra ajánl fel. A megfőzött étel a Magyar Máltai Szeretetszolgálat intézményrendszerén keresztül kerül kiosztásra, a két szervezet pedig két alkalmas nyilvános ételosztást is tart majd.

„Neked pár kattintás, valakinek egy meleg étel” (x)

Címlapról ajánljuk

Így fékezd meg, hogy csilliárdokba kerüljön a karácsonyi lakoma

Karácsonykor általában mindenből kicsit többet készítünk és ha az év többi napján nem is, ilyenkor igyekszünk különlegesebb, drágább alapanyagokból főzni, gazdagabb, igazi ünnepi lakomákat rendezni. Idén azonban a legtöbben jobban meggondolják, mire mennyit költenek, kreatív ötleteket adunk a finom, de nem elszállós karácsonyi finomságokhoz.

Szekeres Dóra

További cikkek