Természetes segítség a kínzó visszérre

A visszér nem csak esztétikailag zavaró, de kellemetlen tünetei megkeserítik „tulajdonosának” mindennapjait, és súlyos szövődményekhez is vezethet. (x)

A visszerek a vénás vér szállítására már alkalmatlan érszakaszok, melyekben a pangó vér kitágítja a vénafalat, ami lilás érkitüremkedést eredményez a bőrön. Tünetei a nehéz, zsibbadó lábak, viszketés, esetleges lábgörcs.Ne feledjük, hogy a panaszok a nyári melegben súlyosbodnak, mert az erek még jobban kitágulnak, fokozva ezzel a kellemetlen tüneteket!

Természetes megoldás a Dr.Kelen Luna Vadgesztenyés sósborszesz gél és vadgesztenyés krém.A természetes vadgesztenye kivonatot (eszcint) tartalmazó Dr.Kelen sósborszesz gél és krém alkalmas a probléma megelőzésére, mérséklésére. A vadgesztenye kivonat gyulladáscsökkentő hatása mérsékli a láb égető, viszkető érzését, fokozza a vénák falának feszességét, normalizálja a véráramlást, így jelentősen csökkenti a visszerek kialakulásának kockázatát, és segít „összehúzni” a már kitágult visszereket. A férfiak körében is különösen kedvelt sósborszesz alapú vadgesztenyés gél gyorsan felszívódik, és azonnali enyhülést hoz.

Klinikai vizsgálat garantálja, hogy a Dr.Kelen visszérre javasolt Vadgesztenyés gélt és krémet kismamák és érzékeny bőrűek is kockázat nélkül használhatják.

Az ismert „praktikák” (feltett láb, kevés állás, stb.) mellett nélkülözhetetlen segítség a tartósítószer-mentes Dr.Kelen Luna Vadgesztenyés visszér elleni sósborszesz gél és krém rendszeres, naponta 2-4 alkalommal történő használata. (x)

Dr. Kelen Ákos Ph.D. szakgyógyszerész

Tudj meg többet a Dr.Kelen termékekről itt

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Aprósütemények karácsonyra

Karácsonyi aprósütemények, szaladjatok a legszebb ünnepi tányérokra, és kínáljátok magatokat kicsiknek, nagyoknak. A készítésükben részt tud venni az egész család!