Egyszerű, olcsó és praktikus tepsitároló

Ha eleged van a konyhaszekrény alá és mellé rejtett tepsikből, és már a sütőben sincs számukra helyed, akkor készíts velünk tepsitárolót újságtartóból!

A fa újságtartóból készített tepsitartó előnye, hogy a redesign során a konyhánk stílusához igazíthatjuk, valamint hogy ebben a tepsiket akár a földön vagy a széles munkafelületen is tarthatjuk. Az pedig tuti, hogy minden barátnőnk irigykedve nézi majd a mutatós és praktikus tárolónkat!

Kellékek:

  • 1 darab fa újságtartó
  • kétoldalas ragasztó
  • színes kartonpapír
  • áttetsző fólia
  • sniccer
  • olló

Költségek:

  • fenyő újságtartó a Jófogásról 950 forint
  • 1 darab A/3-as színes, mintás karton 500 forint
  • áttetsző, öntapadós fólia 500 forint

Összesen: 1950 forint

Elkészítés ideje: 10 perc

Nehézségi fok: egyszerű

Ezeket olvastad már?

Mi nagyon jutányos áron, 950 forintért fogtunk ki egy teljesen új, dobozban lévő fenyő újságtartót a Jófogáson. Ráadásképpen az összeszerelése is nagyon egyszerű volt, a két oldalába összesen 12 csavart kellett csak becsavarni a megfelelő helyre. Mivel az újságtartónk új volt, ezért nem akartuk vastag festékréteggel bekenni vagy teljesen átalakítani, szerettük volna, ha kap egy vidám mintát, de ugyanakkor a fa is érvényesülne.

Miután megvolt az elképzelés, vásároltunk fehér alapon színes esernyőkkel díszített kartont. Az újságtartót ideiglenesen újra szétszedtük, és két oldallapját kétoldalas ragasztóval vontuk be. Ezután ráragasztottuk a színes kartont úgy, hogy kicsit minden oldalán lelógjon, majd fényes fóliát is húztunk rá. Amikor a színes papír és a fólia is rajta volt, sniccerrel óvatosan körben levágtuk a lelógó részeket. Utolsó lépésként ismét összeállítottuk a tárolót, és beletettük a tepsiket, tálcákat.

Még több Jófogásért kattints ide!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Édes és sós gofrireceptek

Egy gyümölccsel, édes krémmel vagy csak fagyival tálalt édes gofrinak senki sem tud nemet mondani, sőt, sós gofritársai sem maradnak szégyenben, ha a kedvencekről van szó.

Nosalty

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?