Egyszerű, olcsó és praktikus tepsitároló

Ha eleged van a konyhaszekrény alá és mellé rejtett tepsikből, és már a sütőben sincs számukra helyed, akkor készíts velünk tepsitárolót újságtartóból!

A fa újságtartóból készített tepsitartó előnye, hogy a redesign során a konyhánk stílusához igazíthatjuk, valamint hogy ebben a tepsiket akár a földön vagy a széles munkafelületen is tarthatjuk. Az pedig tuti, hogy minden barátnőnk irigykedve nézi majd a mutatós és praktikus tárolónkat!

Kellékek:

  • 1 darab fa újságtartó
  • kétoldalas ragasztó
  • színes kartonpapír
  • áttetsző fólia
  • sniccer
  • olló

Költségek:

  • fenyő újságtartó a Jófogásról 950 forint
  • 1 darab A/3-as színes, mintás karton 500 forint
  • áttetsző, öntapadós fólia 500 forint

Összesen: 1950 forint

Elkészítés ideje: 10 perc

Nehézségi fok: egyszerű

Ezeket olvastad már?

Mi nagyon jutányos áron, 950 forintért fogtunk ki egy teljesen új, dobozban lévő fenyő újságtartót a Jófogáson. Ráadásképpen az összeszerelése is nagyon egyszerű volt, a két oldalába összesen 12 csavart kellett csak becsavarni a megfelelő helyre. Mivel az újságtartónk új volt, ezért nem akartuk vastag festékréteggel bekenni vagy teljesen átalakítani, szerettük volna, ha kap egy vidám mintát, de ugyanakkor a fa is érvényesülne.

Miután megvolt az elképzelés, vásároltunk fehér alapon színes esernyőkkel díszített kartont. Az újságtartót ideiglenesen újra szétszedtük, és két oldallapját kétoldalas ragasztóval vontuk be. Ezután ráragasztottuk a színes kartont úgy, hogy kicsit minden oldalán lelógjon, majd fényes fóliát is húztunk rá. Amikor a színes papír és a fólia is rajta volt, sniccerrel óvatosan körben levágtuk a lelógó részeket. Utolsó lépésként ismét összeállítottuk a tárolót, és beletettük a tepsiket, tálcákat.

Még több Jófogásért kattints ide!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ünnepi bevásárlás egyszerűen!

Az ünnepi készülődés nemcsak ráhangolódást, de komoly szervezést is igényel. Szerencsére nálunk, az ALDI-ban mindent megkaphatsz, amire csak szükséged lehet, legyen szó a karácsonyi vagy épp szilveszteri menü alapanyagairól, a kedvenc süteményed hozzávalóiról, otthonod ünnepi dekorációjáról vagy a családodnak és barátaidnak szánt ajándékokról – velünk időt és nem kevés pénzt is spórolhatsz.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

Vegán ünnepi menü

Legyen az idei karácsony fénypontja egy vegán ünnepi menü! Ugyan nem hagyományos, nem tradicionális, mégis tömve van jobbnál jobb, ízes fogásokkal.

Nosalty

További cikkek

Régi házi sütemények karácsonyra

Méteres sütemény, zserbó, flódni vagy porcukorban forgó hókifli. Ki ne ismerné ezeket a régi, házi süteményeket, melyek a karácsonyi süteményes tálca sztárjai?