Ismered a péksüteményeket?

Péksütiző játékkal rukkolt elő a SPAR, melyben mindenki könnyen tesztelheti a péksüteményekről szerzett ismereteit.

A SPAR több mint százféle saját készítésű friss péksüteményt állít elő minden nap áruházaiban, ezért vásárlóinak egy olyan játékot készített, melyben öt péksütemény nevét és képét kell összepárosítani. A Facebook oldalon zajló játékban a sós reggeli finomságok és az édes kedvencek mellett a sztenderd napi pékáruk is megtalálhatóak. Számos kenyérfajta gyakran ismeretlenül hangzik a játékosok számára, hasonlóan a hangzatos, olasz elnevezésű péksüteményekhez.

A játék során a SPAR pékmestere, Harmat Gábor segít a helyes válaszok elsajátításában, hiszen szakemberként előtte nincsenek akadályok.

Harmat Gábor a játékon kívül a SPAR tv- és áruházi reklámjaiban, illetve közterületi reklámfelületeken is látható.

Az eddigi több ezer játékos bevallása szerint a Péksütiző játék nemcsak ismereteiket bővíti, hanem ötletet kínál a reggeli megvásárlására, sőt, újfajta finomságok kipróbálására is ösztönöz az otthoni sütések alkalmával.

A kíváncsiaknak a játék ide kattintva érhető el!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Mátra rejtett kincsei

Budapesttől egy órányira Nógrádban, a Mátra nyugati vonulatában, festői környezetben fedezhetjük fel az egyre izgalmasabb élményt nyújtó Szurdokpüspöki, Tar és Szuha falvakat, vagy ahogyan saját magukat említik, a Mátra Nyugati Kapuját.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A mi Rögös túrónknak tényleg nincsen párja?

Ha röviden kellene válaszolni, a következőt mondanánk: bátran állíthatjuk, hogy valóban egyedülálló élelmiszer. Miért jelenthetjük ki ezt ennyire magabiztosan? Milyen érvekkel támasztható alá a Rögös túró egyedisége? Következzen egy gyors gasztronómiai kalandozás páratlan tejtermékünk világában!

Címlapról ajánljuk

További cikkek