Szüreti fogások bográcsban

Valószínűleg az utolsó alkalom az évben a kerti főzésre a szüret. Ha sok embert kell megetetni, akkor pedig mi lenne jobb választás a bográcsnál?

A szüret már elkezdődött, de egyes helyeken akár október végéig is eltarthat. Ha van szőlőnk, ilyenkor jó összecsődíteni a barátokat, ismerősöket, ha pedig minket hívnak, eszünkbe se jusson kihagyni! Akár mi rendezzük, akár mi megyünk, enni kell valamit, és egy egész napos kinti munka mellé ideális választás a bográcsozás - legyen benne pörkölt, leves, vagy valami késő nyári egytálétel. Mi most a 15 kedvencünket válogattuk ki Nektek - szemezgessetek bátran!

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

Mélyszegénységben élő romák által termelt kovászos uborka kerül ennek a...

A Kiútprogram és a budapesti Babka Deli együttműködéséből született első kovászos uborka, amely a program őstermelőinek uborkájából készült, és amely az észak-kelet magyarországi roma családoknak segít, hogy uborkatermelővé váljanak. Az ő uborkájukból készül a Deli házi kovászos uborkája, amely felkerül a Babka Deli állandó nyári kínálatába, valamint étlapjára is.

Hering András

További cikkek

Ezek az élelmiszerek fognak először eltűnni az életünkből

A klímaváltozás hatásait nem lehet tagadni, hiszen a jelenséget évről évre egyre jobban érezzük a saját bőrünkön. A hőség egyre nagyobb, a víz pedig egyre fogy, ezen felül pedig azzal is szembe kell néznünk, hogy bizonyos élelmiszerek is el fognak tűnni a színről.