Szüreti fogások bográcsban

Valószínűleg az utolsó alkalom az évben a kerti főzésre a szüret. Ha sok embert kell megetetni, akkor pedig mi lenne jobb választás a bográcsnál?

A szüret már elkezdődött, de egyes helyeken akár október végéig is eltarthat. Ha van szőlőnk, ilyenkor jó összecsődíteni a barátokat, ismerősöket, ha pedig minket hívnak, eszünkbe se jusson kihagyni! Akár mi rendezzük, akár mi megyünk, enni kell valamit, és egy egész napos kinti munka mellé ideális választás a bográcsozás - legyen benne pörkölt, leves, vagy valami késő nyári egytálétel. Mi most a 15 kedvencünket válogattuk ki Nektek - szemezgessetek bátran!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Heti Menü – 7 napon át laktató, húsos, mégsem drága...

Csirkeszárny és -máj, aprólék, csirkecomb, tarja, kolbász. Ezek a húsrészek kerülnek a héten a levesekbe és a főételekbe, de társul hozzájuk tojás, hagyma, vajbab, burgonya, karalábé és káposzta is. Süteményfronton pedig főleg a kakaó, szilva, alma, kókusz, zabpehely vonalon mozgunk majd. Tudjuk, nem igazán olcsó egyik sem, de sajnos abból kell főznünk, ami van. Vagy legalább ami picit olcsóbb, mint a többi alapanyag...