Szülinapi buli a Premier Outletben

Fergeteges hétvégével ünnepli 10. születésnapját a Premier Outlet. Ingyenes programok, akár 90%-os vásárlási kedvezmény és számos meglepetés várja az odalátogatókat. (x)

Október 11-12-én az első X-et óriási bulival és különleges kedvezményekkel ünnepli a biatorbágyi központ. A Premier születésnapi hétvégéjét egy sütizéssel indítja. Fantasztikus, ízletes, színes SugarShopos muffinokkal kedveskedik látogatóinak.

Gyerekeknek

A közös nassolást követően fedett helyiségekben ingyenes programok várják a látogatókat egész hétvégén. Mivel a születésnap nem lenne igazi gyerekzsivaj nélkül, ezért a szervezők számos vidám programmal készülnek a lurkóknak. Lesz ugrálóvár, a Bóbita révén pedig színes pillangók és oroszlánok kerülnek majd az arcokra. Lesz lufifújás, lufihajtogatás, óriás társasjáték, só-liszt gyurmázás, gyöngyfűzés, geomag építőjáték, tudományos játékok és más izgalmas foglalkozások. A gyerkőcök jelmezbe bújhatnak, fotózkodhatnak, a képeket pedig örök emlékként hazavihetik.

Felnőtteknek

A szülők sem unatkoznak majd: október 11-12-én az outlet központ születésnapi Vásárlási Maratonnal kedveskedik látogatóinak! Ennek keretében közel 90 üzlet több száz vezető divatmárkája közül válogathatnak akár 90%-os kedvezménnyel. A család a vásárlás fáradalmait ingyenes masszázzsal pihenheti ki a Szépségsarokban, a hölgyek pedig divatos sminket, különleges körmöket, valamint 3D-szempillát is kaphatnak. Sőt, a vasárnapi ebédhez is bevásárolhatnak a Premier Outlet kézműves vásárán, ahol a különleges kézműves termékeket nemcsak megkóstolhatják, de meg is vásárolhatják az érdeklődök.

Az egész családnak

A remek programok mellett a jó hangulatot a Juventus Rádió és a Fiesta együttes garantálja. A zenekar a Juventus-kamion színpadán lép fel szombaton, este 18:00-kor.

Mikulásgyár indul!

A szintén 10 éves MikulásGyár is a Premierrel ünnepel, a közös születésnap alkalmából az outlet központban nyitja meg az év első adománygyűjtő pontját. A MikulásGyár évről-évre azon munkálkodik, hogy a rászoruló családok gyermekeinek karácsonyát szebbé tegye. Idén a Premier Outlet is bekapcsolódik e nemes kezdeményezésbe: október 11-től egészen decemberig várják a felajánlásokat!

Nincs esőnap!

A szervezők úgy állították össze az ünnepi hétvégét, hogy minden korosztály találjon kedvére való programot. Még az eső vagy szélvihar sem moshatja el a szülinapot, hiszen a fedett helyiségek garantálják az esemény biztos menetét. (x)

Még több információ a Premier Outletről itt!

Címlapról ajánljuk

További cikkek