Süss-főzz gyermekeiddel!

A te gyermekeid is megkedvelték A Konyhafőnök Junior adását?  Lepd meg őket egy babakonyhával – a főzést nem lehet elég korán elkezdeni! (x)

Karácsonykor kitesz magáért minden háziasszony. Ég keze alatt a munka, csattog a deszkán a kés, hullanak az aprított zöldségek a lábasba. Hatalmas sült hús várja a sütőben, hogy kivegyék és feltálalják. A sütik pedig letakarva sorakoznak az erkélyen, várva az ő idejük eljövetelét.

Ezeket olvastad már?

Ebben az évben azonban elkezdődött egy műsor, amelynek reméljük lesz folytatása is. Ebben az évadban 9-13 éves gyermekek mérik össze főzőtudásukat. Habár későn kezdődnek az adások, mégis megengedjük gyermekeinknek, hogy megnézzék a viadalt. Lehet, hogy jövőre vagy pár év múlva Ők is beneveznek, és ott állhatnak a stúdió valamely pultja mögött.

Kezdjétek el most a felkészülést! Karácsonyra lepd meg gyermeked egy babakonyhával, ha már nagyobbacska, pár sütikiszúró-formával, saját sodrófával. Minden megtörténhet, ha nem próbálja ki, sosem tudja meg, illik-e hozzá a szakácsmesterség vagy sem.

Lehet, hogy Ő lesz az a fiatal séf, aki világhírnévre tesz szert, és mindannyian büszkén tekintünk majd rá. Addig meg süssetek-főzzetek együtt Karácsonyra és azután is, amikor csak lehetőségetek van rá! (x)

Keress konyhai eszközöket gyermekeidnek a Jófogások boltjában!

Címlapról ajánljuk

A répatortás kekszszendvics, amit minden nap harapnánk uzsonnára

Nehéz percek következnek most az édesszájúak számára: ez a "szendvics" nem holmi felvágottal-sajttal készül, hanem egy pazar répatorta még pazarabb hozzávalóival! Húsvétra, de egy sima hétvégére vagy hétköznapra is kiváló önsimogató és családjutalmazó süteményről van szó. Így készül nálunk a répatortás kekszszendvics:

Nosalty

További cikkek