3 tuti tipp, amivel meghosszabbítod a mosogatószivacs életét

A mosogatószivacs alapvető kelléke a konyhánknak, amit elég sűrűn kell cserélni, tekintve, hogy egy baktériummal teli közeget hozunk létre az edények mosogatásakor. Ahhoz, hogy ne kelljen pár használat után a szemetesbe dobni, adunk nektek 3 tippet, hogyan tudjátok fertőtleníteni és ezzel meghosszabbítani a szivacs életét!

Mindannyian használunk mosogatószivacsot a konyhában, ami a zsírosabb edényekkel szemben alulmarad és gyorsan eldől a sorsa. Most mutatunk nektek 3 ötletet, miképp tudjátok újraéleszteni a látszólag kidobásra ítéltetett mosogatószivacsot!

Forrásunk volt.


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

8 szemkápráztató szobanövény, ami hipp-hopp hatalmasra nő

Nem kell profinak lenned a kertészkedésben, és nem kell díjnyertes szobanövény-kollekcióval rendelkezned ahhoz, hogy életben tudd tartani a növényeidet. Szerencsére számos olyan fajta létezik, amely nem igényel szigorú gondozási tervet. Sőt, egy kis odafigyelés is elegendő nekik, hogy hipp-hopp megnőjenek!

Nosalty

Süss dilis külsejű spárgatortát, ha nem szereted a megszokottat

Egészen meghökkentő kinézetű spárgatorta készült a Nosalty, ezen belül is Flóra konyhájában, megkoronázva ezzel tavaszi zöldséghercegnőnk szezonját. Gyorsított, leveles tésztás quiche-szerű tojásos-sajtos alapból meredeznek a blansírozott-sült spárgák, ráadásul viszonylag gyorsan el is készülhetünk a recepttel!

Nosalty

További cikkek