Orbitális vattacukorvirágok Kínából

Már maga a vattacukor elfogyasztása egy kisebb gasztroélmény, amit most Kínában azzal tetéznek, hogy a ragadós és édes gyapotcukorból színes virágkölteményeket centrifugálnak.

Lassan szinte minden ételhez tartozik egy művészeti ág, ami az adott ételt olyan vizuális és esztétikai szintre emeli, ami miatt bűn megenni az adott fogást. Így lennénk mi most a - gyerekkorunk vásárait és cirkuszi mozgóárusait megidéző - vattacukor ragadós majszolásával is, amit egy kínai vattacukorfonó hipnotikusan magával ragadó virágformában készít el.

Nézd meg, hogyan készülnek az édes vattacukorvirágok a kínai árusnál:

Ez is érdekelhet!

13 újabb eszméletlen konyhai kütyü

(via Popsugar)

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ez az 5 dolog kell a legfinomabb bundás kenyérhez

Készüljön reggelire vagy vacsorára, esetleg hétvégi dekadenciával ebédre, a bundás kenyérnek van néhány kritikus követelménye, amit nem érdemes elhibázni. Elő a tojással és a serpenyővel, süssük meg álmaink kenyerét!