Napi csoda: művészet a kanaladon!

Ugye neked is több vidámsággal és mosollyal indulna a reggeled, ha a müzlis tányérod mellett egy csupa gyümölcsből készült, megszólalásig élethű műalkotás nézne vissza rád? 

A román származású Ioana Vanc olyannyira nagymestere a hétköznapi tárgyak műtárgyakká való alakításának, hogy a konyhában megtalálható összes élelmiszerből képes egy elképesztően tökéletes illusztrációt készíteni, aminek főszereplői színes állatok és növények, ismert emberek vagy városképek. Így került már kanalára Jamie Oliver, Mr. Bean, Audrey Hepburn, Breki, egy mesés szafari, és sok-sok szemet gyönyörködtető állat, akiket a művészet és a szórakozás egyesítésével kreált meg az ételművésszé avanzsált építésznő.

És hogy Ioana miért pont egy kanálon éli ki kreativitását? A kérdésre adott határozott válasza szerint sokkal izgalmasabb és személyesebb egy kanálon ételekből alkotni, mint egy elérhetetlen vászonra ragasztva vagy egy üvegkalitka mögé zárva.

Kövesd Ioana Vanc művészetét az Instagramon is!

Ez is érdekelhet!

18+1 weboldal, amire ne kattints, ha éhes vagy!

(via Instagram)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Édes apróságok húsvétra

Csokitojás helyett valami kézzel készített, sütött, gyúrt kis kedvességet adnál a locsolóknak? Segítünk, jöjjenek a legkedvesebb édes apróságok húsvétra!