Mit főzzek ma? A tökéletes vasárnapi menüsor

Nem tudod, mit főzz ma? Nincs ötleted holnapra sem, mert kicsit unod már a repertoárod? Segítünk egy napi menüajánlattal!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkban ma húslevest hoztunk rántott hússal és gesztenyés tiramisuval.

LEVES

Tyúkhúsleves

Recept itt!

Még több húsleves itt!

FŐÉTEL

Gluténmentes rántott csirkemell

Recept itt!

Még több rántott hús itt!

DESSZERT

Gesztenyés-meggyes tiramisu

Recept itt!

Még több tiramisu itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek