Mit főzzek ma? A szezon kedvencei egy helyen

Szombati ajánlatunkba csodálatos fogásokat válogattunk - szezonálisak, frissek, tökéletesek!

A mai "Mit főzzek ma" összeállításunkban spárgakrémlevest hoztunk rántott csirkével és epres pitével.

LEVES

Zöldspárgakrémleves Katharosz konyhájából

Recept itt!

Még több spárgakrémleves itt!

FŐÉTEL

Panko morzsás csirkemell tavaszi salátaágyon

Recept itt!

Még több rántott hús itt!

DESSZERT

Epres-fehércsokis tart

Recept itt!

Még több epres pite itt!

Címlapról ajánljuk

Mézédes eprespite-receptek

Végre dübörög az eperszezon, s bár nem éppen a legolcsóbb alapanyag, kizárt, hogy lemondjunk róla egy teljes évre, szóval hajrá, készüljön legalább egy epres pite!

Nosalty

További cikkek