Mit főzzek ma? Becsinált leves, spenótos rakott palacsinta és mandulás-almás pite a menüd

Klasszikusan magyaros becsinált levesünket egy szafttól túlcsorduló rakottas palacsinta követi spenóttal, a desszert pedig almás pite lesz, mandulával.

Nagyon vendégcsalogató menü kerül az asztalra, de magadnak vagy a szűk családnak is pompás lesz:

LEVES

Még több becsinált leves itt!

FŐÉTEL

Még több rakott palacsinta itt!

DESSZERT

Még több almás süti itt!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Egyáltalán nem mindegy, mikor vacsorázol télen – Az alvásod báhatja,...

Télen nemcsak a hőmérséklet és a napfény hiánya alakítja át a mindennapjainkat, hanem az is, hogyan reagál a szervezetünk az esti étkezésre. A kutatások szerint a vacsora időpontja ilyenkor sokkal nagyobb hatással van az anyagcserére, az alvásra és az energiaszintre, mint az év bármely más szakaszában. De mikor érdemes utoljára enni, hogy a testünk valóban jól működjön?

Nosalty

További cikkek

Top Receptek