Mit főzzek ma? Könnyen elkészíthető, gyors finomságok

Hétköznapokra jól jönnek a gyorsan elkészülő receptek, most ezekből választottuk ki a mai három fogást.

A mai "Mit főzzek ma" összeállításunkban póréhagymalevest hoztunk baconbe tekert májjal és tejes pitével.

LEVES

Kakukkfüves póréhagymaleves

Recept itt!

Még több hagymaleves itt!

FŐÉTEL

Baconbe tekert máj

Recept itt!

Még több baconbe göngyölt falat itt!

DESSZERT

Tejes pite

Recept itt!

Még több tejes pite itt!

Címlapról ajánljuk

„Leszámolhatnánk-e azzal, hogy a hortobágyi húsos palacsinta ciki?” – Interjú...

Nagyon sok irányból lehetne hozzá közelíteni, és mindegyik megérne akár egy önálló cikket is. Legyen szó a pályaívéről, a Bocuse d’Or-ról, a Michelin-csillagokról, Szulló Szabina a séfszakma minden fontos állomását megjárta. Mégsem ambicionálja, hogy állandóan szerepeljen, mint mondja, az ő terepe a konyha, ami pedig máig lázban tartja, az a főzés és maguk az ételek. A Nosaltynak adott nagyinterjújában beszélt többek között arról is, hogy mit csinálna a saját pályáján másképp, hogy mi az, amit már neki kell másképp csinálnia az új generáció tagjaival, és hogy min múlt az, hogy máig a nordic cuisine-től hangos a csúcsgasztronómia világa ahelyett, hogy a magyar csodáról beszélnénk.

Kormos Lili

További cikkek