Mit főzzek ma? Királyi fogásokkal zárjuk a hetet

Fenséges finomságok várnak a hét utolsó napján, melyekkel méltón "megülheted" a vasárnapot.

A mai "Mit főzzek ma" összeállításunkban bablevest hoztunk kacsamellel és piskótaroláddal.

LEVES

Majorannás csülkös bableves

Recept itt!

FŐÉTEL

Kacsamell sült zöldségchips-szel, mangós szósszal

Recept itt!

Még több kacsamellrecept itt!

DESSZERT

Gesztenyés piskótarolád

Recept itt!

Még több piskótatekercs itt!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!