Mit főzzek ma? Karfiolleves, boros-tejszínes sertéscomb és túrós brownie vár

Ma magyaros karfiollevessel indítunk, amit hozzá illően krémes, boros-tejszínes sertésszelet követ, végül pedig túrókrémes brownie teszi fel az i-re a pontot.

A mai ajánlatunk magyaros karfiolleves tejföllel, a második fogás boros-tejszínes sertéscomb, a harmadik fogás pedig extra brownie isteni túrókrémmel.

LEVES

Még több levesrecept itt!

FŐÉTEL

Még több húsételért katt ide!

DESSZERT

Még több édesség itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Társasházi pályázat három egyszerű lépésben

Május 31-ig küldhetitek el ötleteiteket az OTP Bank Társasházi Pályázatára. A határidő közeleg, de megéri sietni, hiszen 15 társasházi közösség nyerhet összesen 30 millió forint vissza nem térítendő támogatást.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek