Mit főzzek ma? Gombaleves és pestós tészta, almáspite-tortával megkoronázva

Húsmentes gombaleves, olasz tészta a pestrórajongóknak, és különleges diós almatorta várja minden kedves olvasónkat-szakácsunkat!

A mai "Mit főzzek ma" összeállításunkban egy könnyedebb zöldséglevest kínálunk isteni olasz vöröspesztós tésztával és diós almatortával!

LEVES

Gazdag, gombás zöldségleves

Még több leves itt!

FŐÉTEL

Pesto rosso tagliatelle-vel

Még több tésztaétel itt!

DESSZERT

Almáspite-torta

Még több tortarecept itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk