Mit főzzek ma? Vajgaluskás zöldborsóleves, rakott karfiol és nutellás muffin csábít

A magyar ízlésnek tökéletes hármasfogat érkezik ma az asztalodra: klasszik, már-már nyárias zöldborsóleves, rakott karfiol és egyszerű muffin az ebédünk.

Jöhet a mai menü? A borsóleves vajgaluskával támad, tejföllel a tetején, a főétel egy rakottas karfiolból, a desszert pedig gyors és nutellás!

LEVES

Még több borsóleves itt!

FŐÉTEL

Még több rakott karfiol itt!

DESSZERT

Még több nutellás muffin itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Társasházi pályázat három egyszerű lépésben

Május 31-ig küldhetitek el ötleteiteket az OTP Bank Társasházi Pályázatára. A határidő közeleg, de megéri sietni, hiszen 15 társasházi közösség nyerhet összesen 30 millió forint vissza nem térítendő támogatást.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek