Mit főzzek hétvégén? Most nem költünk sokat, két napig olcsó húsrészekből főzünk

Hétvégén borsólevest és becsinált levest főzünk, de csirkeszárnyat és májat is sütünk! A kevert sütemény meg a finn palacsinta pedig a jófajta cukorsokkról gondoskodik.

Máj, aprólék, csirkeszárny, répa, borsó, kakaó, kefir - ezek a főszereplőink, és mind elérhető áron mozog.

SZOMBAT

VASÁRNAP

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Klasszikus orosz blini

A blini nem egyszerű palacsinta: kelt tésztájának és a hajdinalisztnek köszönhetően karakteres, mégis könnyű fogás. Ünnepi reggelinek, vendégvárónak vagy akár elegáns előételnek ...

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...