Mit főzz vasárnap? Ezt az egész család imádni fogja!

Nem tudod, mit főzz ma? Nincs ötleted holnapra sem, mert kicsit unod már a repertoárod? Segítünk egy napi menüajánlattal!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkban ma spárgakrémlevest hoztunk párizsi bundában sült csirkével és banános sütivel.

LEVES

Zöldspárgakrémleves Fahéj konyhájából

Recept itt!

Még több spárgakrémleves itt!

FŐÉTEL

Párizsi bundában sült csirkecomb ecetes salátával

Recept itt!

Még több bundás hús itt!

DESSZERT

Banános-aszaltmeggyes-kevert

Recept itt!

Még több kevert süti itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek