Mit főzz csütörtökön? Mai nap a magyaros ételeké

Nem tudod, mit főzz ma? Nincs ötleted holnapra sem, mert kicsit unod már a repertoárod? Segítünk egy napi menüajánlattal!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkba ma halászlevet hoztunk káposztás csirkével és Duna hullámmal.

LEVES

Bajai halászlé a Papa bográcsából

Recept itt!

Még több halászlé itt!

FŐÉTEL

Káposztás csirke Iluskától

Recept itt!

Még több káposztás egytálétel itt!

DESSZERT

Duna hulláma Éva házias konyhájától

Recept itt!

Még több pudingos süti itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk