Mikuláscsoki helyett apró ajándékokat a zsákba!

Mindjárt itt a Mikulás! Kipucolták a gyerekek a csizmájukat? De vajon mi kerüljön bele? Nem feltétlenül csak csokoládé.

Mára valahogy átalakultak a szokások. Régen dió, mogyoró, narancs vagy aszalt gyümölcs bújt meg a tiszta csizmácskákba rejtett zsákban. Rendben, hogy manapság, a szélsebesen rohanó világunkban nem érünk rá semmire, és egyszerűbb beszaladni egy boltba, besöpörni az aktuális ünnepre kialakított és feltöltött polc édességtartalmát a kosarunkba, de mi lenne, ha ez idén másképp alakulna?

Ezeket olvastad már?

Rendelj apró ajándékokat a Jófogás oldaláról, és lepd meg ezekkel a kicsiket. Itt találsz mindenkinek az ínyére valót. A sebesség megszállottjainak mini versenykocsikat, a hercegnőknek csatot és hajpántot. A leendő állatorvosoknak macit és orvostáskát, a tűzoltóknak locsolóautót, a kis barkácsoknak műanyag kalapácsot és csavarhúzót, az őslénykutatóknak pedig válassz a gumifigurák közül tyrannosaurus rexet vagy brontosaurust.

A csokis édességet te is elkészítheted, ehhez szolgálunk most pár ötlettel. Guruljon mellé pár szem mandarin, és kússzon be egy minijáték a zsákba. Így lesz teljes az ajándékcsomag és a gyerekek öröme! (x)

Keress szövet mikulás csizmát gyermekeidnek a Jófogás oldalán itt!

Címlapról ajánljuk

További cikkek