Lidl: újabb magyar termékek

A Lidlben a halakat beszállítókkal való sikeres együttműködés eredményeként friss harcsafilével és pontyszeletekkel gyarapodik a magyar termékek száma. (x)

Az idén márciusban indította el a Lidl Magyarország a "Lidl a magyar beszállítókért" programját, melynek célja, hogy 2014-re 60 százalékra növelje üzleteiben a magyar termékek jelenlegi 54 százalékos arányát. A program eredményeként dinamikus növekedést tapasztal a Lidl a beszállítói jelentkezések tekintetében, nem csak a magyar termékek aránya, hanem a kínálat szélessége is növekszik az új beszállítókkal való együttműködések eredményeképp. Ennek köszönhető, hogy a közeljövőben friss halakkal is találkozhatnak a vásárlók a diszkont áruházlánc üzleteiben.

"Számunkra a legfontosabb, hogy vásárlóink igényeit a lehető legszélesebb körben elégítsük ki. Ennek köszönhető a folyamatosan bővítjük kínálatunkat, nagy hangsúlyt fektetve a kiváló minőségű magyar termékekre" - mondta Grósz Jenő, a Lidl Magyarország igazgatóságának elnöke.

Csütörtöktől friss harcsafilé és pontyszeletek érhetőek el a Lidl áruházakban, a friss halkínálat a közeljövőben tovább bővül. (x)

Lidl Magyarország >>

A rovat korábbi cikkeit itt találod >>

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

15 sercegős sertéssült, ami az utolsó falatig élvezet

Készítsünk egy klasszikus, sült sertéshúsos fogást, mert ezekkel lehetetlen mellényúlni. Szaftosak, omlósak, de ha kell, ropogósak és aranybarnák. Serpenyőben, sütőben, rántva vagy roston: mindegy, hogyan sütjük, a siker (és az üresre törölt tányér) garantált.

Nosalty

5 őszi finomság, amit csak most tehetsz el a kamrába

Ugyan az ősz már a zord hónapok felé vezet minket, amikor szinte alig vannak friss alapanyagok a boltban, még nem kell teljesen lemondanunk a befőzésről és a különböző finomságok eltevéséről. Sőt, az évszak rengeteg kincsét csak most tudjuk későbbre megőrizni. Lássuk, mik ezek!

Lakos Benedek

További cikkek

Na, ezért isszák tejjel a teát az angolok

Rengeteg különböző fajta tea létezik a világon, és ezen felül az elkészítési és fogyasztási módszerek is igen sokszínűek. Az egyik legismertebb és legkevésbé érthető kombináció a tejes tea, ami a britek nagy kedvence. De hogyan született meg ez a furcsa ital?