Játssz, és nyerj JOYA ajándékcsomagot!

Játssz, és Nyerj JOYA ajándékcsomagot! Csupán egy kérdésre kell helyesen válaszolnod, melyhez segítséget is adunk. (x)

Lehet finom is, ami egészséges!

Játssz és Nyerj a JOYA-val! Csupán egy kérdésre kell helyesen válaszolnod, melyhez segítséget is adunk.

A Joya ajándékcsomag nyertesét itt találod

Ízelítőül olvasd el a szójatej történetét:

A ‘90-es évek végén a világ még egészen más hely volt, mint ma. A vegetáriánusok egzotikumnak számítottak, és a laktózintolerancia vagy tehéntej-allergia sem volt még ilyen széles körben elterjedt. 1999-ben először merült fel a gondolat, hogy tofutejből joghurt készíthető. Ez az elképzelés akkor még nem tűnt kifejezetten sikersztorinak a szkeptikusok szemében.

A szója népszerűsége akkor nőtt meg igazán, mikor kiderült, hogy fogyasztása csökkenti a mell- és petefészekrák, az infarktus, az agyvérzés és a csontritkulás előfordulási esélyét.

A szója növényi hormonokban gazdag; a nők lelkére-testére gyakorolt hatását ma már számtalan orvosi kutatás is bizonyítja. A bab jótékony és egészségvédő hatása fitoösztrogén-tartalmának köszönhető. Ez egy természetes növényi vegyület, ami hasonlóan hat, mint az ösztrogén nemi hormon. Aktivitása jóval gyengébb, ám — ellentétben a mesterséges hormonkészítményekkel — fogyasztása nem eredményez durva beavatkozást szervezetünk működésébe. Sőt, fokozza a védekezőképességünket, és ezzel is segít megelőzni számos súlyos betegséget. A vérerek rugalmasabbak lesznek tőle, ezért érelmeszesedés esetén is ajánlott. Menopauza idején azért javasolják, mert hormonális hatása enyhíti a kellemetlen tüneteket.

A szójabab sikeres termesztéséhez megfelelő klíma szükséges. Bár Kelet-Ázsia meleg országaiból származik, termesztése pl. Spanyolországban nem kifizetődő. A helyzet egészen más Burgenlandban: kedvező, azaz nem túl forró és nem túl hideg éghajlatának köszönhetően a legészakibb területeken is eredményesen termeszthető a növény.

Ezeket olvastad már?

A JOYA kizárólag olyan szójababot használ fel termékeihez, mely Ausztriából való, ahol a szójatermesztés a természettel és a területtel összhangban egyre nagyobb szerephez jut. A kiválasztott termelőkkel kialakított jó partnerkapcsolat, valamint az üzem és a termőföldek folyamatos ellenőrzése garantálják, hogy abszolút génmanipuláció-mentes és kizárólag természetes trágyázással fejlődő szójabab szolgál a JOYA termékek alapjául. A teljes gyártási folyamatot és a boltok polcaira kerülő végterméket az államilag elismert osztrák AgroVet Intézet minősíti, ami garancia a kiváló és folyamatosan megbízható minőségre.

A Real Nature Kft. által forgalmazott termékek egészségtudatos és speciális fogyasztói igényekkel rendelkező vásárlók számára készülnek. A márkanév alatt többféle ital, joghurt, shake és puding is forgalomba kerül. Igen kedveltek a rizs- és zabitalok is. (X)

További információért a JOYA termékekről kattints ide!

Játssz és Nyerj!

A játékhoz segítséget itt találsz. A helyes választ beküldők között egy darab JOYA ajándékcsomagot sorsolunk ki. A játék időtartama: 2014. február 13. - 2014. február 27. Sorsolás: 2014. február 28. A megfejtés elküldésével minden játékos elfogadja a játékszabályzatot és a NoSalty.hu látogatói feltételeit.

Joya ajándékcsomagot nyert:

Lantos Lilla

A nyertest e-mailben értesítjük!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ha egyedi ízű, krémesen sós mártogatósra vágysz, ne keress tovább...

Kevés olyan sokoldalú sós mártogatós létezik a világon, mint az extrán krémes állagú, tökéletesen fűszerezett hummusz. A ropogós sárgarépától kezdve a puha pitatöredéken át egészen a szaftos grillkolbászig mindenféle földi jóval kombinálhatod a Fanan hummuszt, aminek most mind a 6-féle ízváltozatát leteszteltük!

Címlapról ajánljuk

További cikkek