Legyél ott A hang ereje vetítésén!

Szeretnél Te is ott lenni A hang ereje budapesti, premier előtti vetítésén? Válaszolj helyesen kérdésünkre, és nyerd meg az 50 páros belépő egyikét!

Rajongsz a tehetségkutató műsorokért, vagy csak ki vagy éhezve egy inspiráló sikersztorira? Nézd meg velünk premier előtt Az ördög Pradát visel rendezőjének, David Frankelnek filmfeldolgozását, mely igaz történeten alapul! Válaszolj helyesen kérdésünkre itt!

Miről is szól?

Emlékeztek még arra a félénk fiatalemberre, aki 2007-ben a brit tehetségkutató, a Britain’s Got Talent színpadára lépett? A zsűri kétkedése csak fokozódott, amikor a 37 éves Paul Potts bejelentette, hogy Giacomo Puccini - Turandot című operájából a szeretné elénekelni az igen technikás Nessun Dorma című áriát.

A következő pár perc viszont már történelem: a közönség álló ovációval jutalmazta a félénk fiatalember produkcióját, aki nem csak a zsűrinek csalt könnyeket a szemébe.

Potts jött, látott, és győzött! Nem csak a tehetségkutatót nyerte meg, hanem a világ operarajongóit is meghódította. A hang ereje ezt a modern mesét mutatja be a BAFTA-díjjal kitüntetett James Corden, és a Mamma Mia! című musicalből ismert Julie Walters főszereplésével.

Nézzetek bele az előzetesébe

Játssz és nyerj!

Ha szeretnéd megnyerni az 50 darab páros belépőt A hang ereje című film vetítésére, nem kell mást tenned, mint válaszolni kérdésünkre a cikk végén található űrlapon 2014. március 4-én 12:00 óráig. Sorsolás 2014. március 4-én 13:00 órakor! Az e-mail elküldésével minden játékos elfogadja a játékszabályzatot és a NoSalty.hu látogatói feltételeit.

Ismerjétek meg a NoSalty Webshop termékeit, hiszen ez a belépő a film vetítésére!

A játék megfejtéséhez itt találsz segítséget

Multifunkciós reszelő a NoSalty Webshopban

A játék véget ért, e-mailben értesítettünk minden nyertest! Páros belépőt nyert a filmre:

Balog OrsolyaBaranyi NikolettBiró KrisztinaBleszák ErzsébetBojtár TibornéBöszörményi AnettBrazovits LajosnéBrazovits-Dunai RitaCsató AnikóCsernyik MagdolnaCsuka Jánosnédr. Polaneczki-Káplár KatalinDunai István FerencDunai RitaEcsedy EndreFanczal Mihályné IldiFarkas IstvánnéFáy EszterGali TímeaGasparik ZoltánHaskó PálnéHegedüs GáborHoracsek Gyöngyiid.Brazovits LajosKerek OrsolyaKiss Nikolett (Budapest)Kiss Nikolett (Halásztelek)Kóczián JózsefnéLengyel RékaMakrai ÉvaMészáros ÁgnesMézes JózsefnéMiczki-Kleszó AnettNémeth JuditNovai GyörgynéPetykó PéterPula IstvánnéRácz JánosSalga IstvánnéSiklói PiroskaSinkáné Varga HedvigSzabó LeventeSzabóné Novai MagdolnaSzikra2012Sziráki ZsuzsannaTóth IstvánTóth MelindaTóthné Török MáriaÚjhelyi TivadarnéVarga Tamás

Hirdetés

Támogatott tartalom

Iránytű a szakmaválasztásban a XVII. Szakma Sztár Fesztivál idén áprilisban

Közel hatvan szakmában kétszáz diák méri össze tudását a XVII. Szakma Sztár Fesztiválon április 24-26. között Budapesten, a további programok között pedig kiemelt figyelmet kap az interaktivitás és a testközelből megtapasztalható élmények. A Szakma Sztár Fesztivál egyaránt segíti a fiatalokat és a szülőket megismertetni a szakmákkal, és eligazodni az általuk nyújtott több száz lehetőség között. A jelige: „Szakmát a kézbe!”

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek