Kövesd a Nosaltyt a Viberen is!

Elindult a Nosalty közösségi profilja a Viberen, ahol a Facebookhoz és az Instagramhoz hasonlóan elsőként értesülhetsz legfrissebb híreinkről, cikkeinkről és receptjeinkről!

Mostantól ingyenes szolgáltatást nyújt a Nosalty és a világszerte 754 millió egyedi felhasználóval rendelkező Viber: Magyarország legnépszerűbb recept- és gasztromagazinjának olvasói a csevegőappon keresztül értesülhetnek a folyamatosan frissülő egyedi tartalmakról.

A Vibert Magyarországon is több mint 2,7 millió felhasználó használja. A személyes Nosalty-tartalmakra a http://chats.viber.com/nosaltyoldalon lehet feliratkozni - ehhez egy okostelefonra és egy letöltött Viber appra van szükség.

Mi az a Viber?

A Viber egy mobilalkalmazás, amelynek segítségével üzeneteket küldhetsz más Viber-felhasználóknak, illetve hívást kezdeményezhetsz – ingyen! A Viber WiFi és 3G hálózatban is elérhető.

A Viber több mint 33 millió regisztrált felhasználóval rendelkezik Közép-Kelet-Európában, a teljes lakosságra vetítve ezzel a régió az alkalmazás egyik legjobban teljesítő és leggyorsabban növekedő területe.Széles felhasználói bázisának köszönhetően a Viber kulcsszerepet játszik az online közösségek kialakításában, hiszen lehetőséget ad a barátok és családtagok közötti személyes, biztonságos és kifejező kommunikációra.

A Viber platformján emellett a közéleti szereplők, márkák és egyéb szervezetek is hatékonyan léphetnek kapcsolatba követőikkel, ezt a célt szolgálják a Viber Nyilvános Csevegései (Public Chat), amin keresztül már akár a Nosaltyval is kapcsolatba léphetsz.

Csatlakozz hozzánk a Viberen is!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek