1919 óta a világ kedvenc robotgépe – ezért szeretjük

„Nem érdekel, hogy hívják, ennél jobb konyhai segédeszközöm még nem volt!" – 1919-ben állítólag ezzel a felkiáltással született meg a KitchenAid márkanév, amikor az első háztartási dagasztógépet a gyár egyik igazgatótanácsának felesége tesztelte.

Az azóta eltelt több mint 100 év után is rendületlen a fejlesztés és a KitchenAid konyhai robotgépek népszerűsége. A háziasszonyok és hobbiszakácsok tömege által élvezett közvetlen előnyök mellett a prémium minőségnek azonban számtalan közvetett, környezetünkre, pénztárcánkra gyakorolt pozitív hatása is van. Nem véletlenül foglalkozunk a kérdéssel, hiszen a jelen gazdasági és inflációs helyzetet tekintve kiemelten fontos, hogy megvásárolt termékünk hosszú távon is hűséges társunk legyen a konyhánkban.

KitchenAid, a legjobb segítség a konyhában

A másik kulcsfontosságú tényező, ami napjainkban a háztartási gépek vásárlásánál egyre nagyobb figyelmet kap, az az eszközök energiafogyasztása.

A KitchenAid robotgépek mindegyike direkt meghajtású motorral van felszerelve, így a leadott teljesítmény hatékonyabb, és az alkatrészek kopása is lassabb.

Kever, habosít, dagaszt

A KitchenAid robotgépek önmagukban is számos konyhai eszköz helyettesítésére alkalmasak, csatlakoztatható adaptereik által pedig további konyhai művelet és fogás elkészítését teszik lehetővé. Így több, különálló berendezés megvásárlását tudjuk megspórolni, ezzel is csökkentve az ökológiai lábnyomunkat.

A KitchenAid robotgépeihez különböző adapterek kaphatóak, például húsdaráló is

Szintén fontos a garancia kérdése

Mi sem bizonyítja jobban azt, hogy a KitchenAid robotgépeire hosszú távú befektetésként érdemes gondolni, minthogy a gyártó 5 év garanciát biztosít a termékekre. További nyugalmat biztosít a Magyarországon működő szakszerviz is.

Összességében egy robotgép beszerzése kezdetben nagyobb beruházást jelent, a hazai ügyfélszolgálat, szakszerviz megléte, prémium anyaghasználatból fakadó előnyök viszont hosszabb távon mind a családi költségvetés, mind a környezet számára kifizetődőbb alternatívát biztosítanak a jövőre nézve. 

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!