Kisorsoltuk a Maggi Belevalók 1. nyerteseit!

Egyszerű, gyors és olcsó receptek a szilveszteri buliba? A Maggival lehetséges! Próbáld ki a recepteket, játssz velünk, és nyerd meg az értékes ajándékok egyikét!  

A karácsonyi rohanás után csak egy pár napunk van szusszanni, máris a nyakunkon a szilveszter. Kevesebbet készülünk ilyenkor a menüre, mint karácsonykor, sőt, sokan csak az utolsó percben döntik el, hogy az estét barátokkal töltik. Ilyenkor jól jön egy gyors, megbízható recept, ami ráadásul bármelyik szilveszteri menübe beleillik. A Maggi könnyű hagyományos fogásai pont ilyenek – a felhasznált termékeknek köszönhetően pedig még egy kis külön füstös, vagy éppen extra húsos ízt is kapnak. Tehát, ha nincs még terved, mit készíts, aggodalomra semmi ok: az óév utolsó, és az új év első napjának jól ismert klasszikus ízeit most még gyorsabban és olcsóbban elkészítheted a Maggi receptjeinek segítségével.

Mielőtt elkezded a főzőcskézést, egy szuper játékra invitálunk, miközben szó szerint játszva gyakorolhatod a szilveszteri ételek receptjeit – mire elkezded megfőzni, már meg is tanultad őket!
A játék lényege, hogy a Belevalók játékban található piros Maggi kuktába összegyűjtsd az összes megadott hozzávalót. Ne felejtsd ki a Maggi ízesítőkockáit sem!
Ha egy alapanyagot nem sikerült elkapnod, megpróbálhatod újra! Ha a nehezítésként szereplő kiskanál beleesik a kuktába, akkor sincs semmi baj, minden pálya megismételhető, amíg nem teljesítetted mind az ötöt.
Ha ez megvan, versenyben vagy az értékes nyereményekért és a fődíjért.

2014. december 25-31. között játssz a Maggival a belevaló játékkal, és nyerd meg az értékes ajándékok egyikét!

Ha részt veszel a játékban, tiéd lehet:

Fődíj:

A Kitchen Aid botmixer szett

További nyeremények:

  • 2 db kukta
  • 2 db konyhai szett
  • 2 db vágódeszka

közül az egyik.

Sorsolás: 2015. január 2.

Svéd gombasaláta a Maggitól

Ahhoz, hogy velünk játszhass, előbb be kell lépned a NoSalty jelszavaddal - ha korábban még nem regisztráltál, most megteheted, vagy beléphetsz a Facebook-azonosítóddal!

Ezeket olvastad már?

Itt találod a játékot:

(A játék használatához a legfrissebb verziószámmal rendelkező böngészőket javasoljuk:Google Chrome, Mozilla FireFox, Internet Explorer 11)

Játssz velünk nap mint nap, hogy megtanulda Maggi kedvenc szilveszteri receptjeit!

A csupán néhány hozzávalót tartalmazó receptek között mindenki megtalálja a kedvencét. Miért ne próbálnál ki egy régi klasszikust új formában?

Még több szuper és gyors recept a Maggitól itt

Kisorsoltuk a Maggi Belevalók első részének nyerteseit!

Te is köztük vagy? Kattints ide a nyertesek listájáért:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek