Egyszerű, gyors és olcsó receptek a szilveszteri buliba? A Maggival lehetséges! Próbáld ki a recepteket, játssz velünk, és nyerd meg az értékes ajándékok egyikét!
A karácsonyi rohanás után csak egy pár napunk van szusszanni, máris a nyakunkon a szilveszter. Kevesebbet készülünk ilyenkor a menüre, mint karácsonykor, sőt, sokan csak az utolsó percben döntik el, hogy az estét barátokkal töltik. Ilyenkor jól jön egy gyors, megbízható recept, ami ráadásul bármelyik szilveszteri menübe beleillik. A Maggi könnyű hagyományos fogásai pont ilyenek – a felhasznált termékeknek köszönhetően pedig még egy kis külön füstös, vagy éppen extra húsos ízt is kapnak. Tehát, ha nincs még terved, mit készíts, aggodalomra semmi ok: az óév utolsó, és az új év első napjának jól ismert klasszikus ízeit most még gyorsabban és olcsóbban elkészítheted a Maggi receptjeinek segítségével.
Mielőtt elkezded a főzőcskézést, egy szuper játékra invitálunk, miközben szó szerint játszva gyakorolhatod a szilveszteri ételek receptjeit – mire elkezded megfőzni, már meg is tanultad őket!
A játék lényege, hogy a Belevalók játékban található piros Maggi kuktába összegyűjtsd az összes megadott hozzávalót. Ne felejtsd ki a Maggi ízesítőkockáit sem!
Ha egy alapanyagot nem sikerült elkapnod, megpróbálhatod újra! Ha a nehezítésként szereplő kiskanál beleesik a kuktába, akkor sincs semmi baj, minden pálya megismételhető, amíg nem teljesítetted mind az ötöt.
Ha ez megvan, versenyben vagy az értékes nyereményekért és a fődíjért.
Ahhoz, hogy velünk játszhass, előbb be kell lépned a NoSalty jelszavaddal - ha korábban még nem regisztráltál, most megteheted, vagy beléphetsz a Facebook-azonosítóddal!
Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.
Hogyha a szem a lélek tükre, a bőr valószínűleg az egészségé. Számtalan olyan egészségügyi probléma és betegség van, amit az arcbőrünk alapos vizsgálatával könnyedén felismerhetünk.
Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!
A Krúdy-év emlékezetes volt. 2013-ban reflektorfénybe került Óbuda vendéglátása, az ihletadó pedig az író születésének 135. és halálának 80. évfordulója volt. Ekkor még több legendás hely működött a Krúdy-negyedben: egy évre rá zárt be a Lajos utcai Régi Sipos Halászkert, aztán a Mókus Söröző, majd a Fő téri Új Sipos is. A kultikus vendéglői negyed fénye mára kissé elhalványult, pedig most is van hová mennünk, ha egy kis vendéglői nosztalgiára vágyunk. 5 jó helyet ajánlunk Óbuda szívében!
Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?