Nyomós oka van, miért ne tegyél soha forró főtt tojást...
Mindannyian láttuk már a trükköt: kész a főtt tojás, leöntjük róla a forró vizet, és már megy is a csap alá a hideg vízben. Úgy tűnik, ez a módszer több szempontból is tévútra visz.
A Maggi az elsők között jelent meg hazánkban konyhai termékeivel, és vált a főzni tanuló, főzni szerető és főzni tudók egyik kedvenc segítőjévé. Termékeink között mindenki megtalálhatja a számára legjobb, legpraktikusabb vagy épp a leggyorsabb segítséget. A leves- és ízesítőkockák a főzni tudók konyhai patikájának kiváló eleme a különböző ételízesítőkkel együtt, amellyel teljesebbé tudják varázsolni az általuk készített fogásokat. A Maggi alapok segítséget nyújtanak minden kezdő és gyakorlott sütni-főzni kedvelő számára, hogy változatos ételeket varázsoljanak az asztalra, vagy akár egy újfajta menüvel lepjék meg barátaikat és szeretteiket. A levesekkel akár ebédidőben, akár egy fárasztó nap után is gyorsan fel lehet töltődni, a bögrés levesek és tészták pedig új lendületet adhatnak a nap további részéhez.
Budapesti központunkban minden nap azon dolgozunk, hogy olyan recepteket fejlesszünk, amelyek a hazai ízlésvilághoz illeszkednek. Az összetevők a természetes szárításnak köszönhetően képesek hosszú időn keresztül megőrizni eredeti ízüket és illatukat. Portfóliónk sokszínűségnek eredménye, hogy a kezdő fakanál forgatóktól kezdve a képzett konyhatündérekig velünk mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb segítséget a konyhában.
Az egészséges életmódhoz nélkülözhetetlen a jó étel, amely tápláló és megfelelő mennyiségben tartalmazza a szervezet számára fontos tápanyagokat. Ezek megfelelő beviteléhez elengedhetetlen a változatos étrend megtartása úgy, hogy gondosan odafigyelünk a só, cukor és zsiradék ajánlott mennyiségére. Receptjeink fejlesztésekor mi is az egészséges életmódot tartjuk szem előtt. A jó étel mindenekelőtt finom és ínycsiklandozó. Szeretjük, ha főzés közben a sokszínűség és egyediség is teret kap, ezért ételeinket szeretettel készítjük, amellyel családunkat, ismerőseinket, barátainkat és nem végső soron önmagunkat meglepjük. A Maggi segít abban, hogy könnyedén, mindig fenséges ételeket tehessünk asztalunkra, amelyek táplálóak és változatosak. (x)
Mindannyian láttuk már a trükköt: kész a főtt tojás, leöntjük róla a forró vizet, és már megy is a csap alá a hideg vízben. Úgy tűnik, ez a módszer több szempontból is tévútra visz.
Gyors és nagyon egyszerű krémleves az aktuális sztáralapanyagból, karácsonyra is pompás főétel és nem hagyományos csokitorta alkotja a mai nap ebédmenüjét.
Télen mindannyian szeretnénk friss levegőt a lakásba engedni anélkül, hogy közben a meleget is kiengednénk. Nem mindegy azonban, mikor nyitjuk ki az ablakot: a rosszul időzített szellőztetés többet árthat, mint használ. Mutatjuk, mikor érdemes télen ablakot tárni, hogy a levegő is felfrissüljön, és a fűtésszámla se szaladjon meg.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...
A kolozsvári töltött káposzta nem csak karácsonykor esik ám jól...