Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kiderül, ki lesz az ország legkedveltebb konyhás nénije vagy bácsija

Több mint száz osztály nevezte be iskolája konyhás nénijét/bácsiját. Hamarosan kikerül közülük az ország legkedveltebbje.

Keresik az ország legkedveltebb konyhás nénijét/bácsiját. Több mint 100 osztály nevezett abba a játékba, melyet az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet indított az iskolák körében. A pályázat célja az volt, hogy felhívják a figyelmet azoknak a munkájára is, akik a közétkeztetés fontos láncszemeként nap mint nap hatással vannak a gyerekek egészségére. A gondos tálalás, a kedves kiszolgálás is fontos szerepet játszik abban, hogy a gyerekek elfogadják a közétkeztetés keretében kínált ételeket.

A tanulók 62 konyhás nénivel, és 7 bácsival készítettek szelfit, melyeket az OGYÉI megosztott az „Élj könnyebben!” Facebook közösségi oldalán. A nyertes az lesz, aki a legtöbb like-ot kapja!

Az OGYÉI arra kéri a gyerekeket, szülőket, pedagógusokat, szavazzanak, döntsenek együtt arról, hogy ki legyen 2018-ban Magyarország legkedveltebb konyhás nénije vagy bácsija!

A jelöltekre május 20-ig lehet szavazni. A játékban résztvevő 10 szerencsés osztály kiránduláson vehet részt. Az osztályok egy részét a tejfeldolgozás rejtelmeibe avatják be, a gyerekek másik csoportja a malomtól a kemencéig kíséri majd figyelemmel a búza, rozs útját.

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: Élj könnyebben (Facebook)

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!