Játssz és nyerj Sziget-jegyet!

Egy helyes megfejtés, és egy sorsolás választ már csak el attól, hogy te is ott legyél az idei Sziget Fesztiválon. Játssz velünk és nyerj páros belépőt az End Show-ra!

Ma Magyarország, csakúgy mint Európa vagy a nagyvilág, telis-tele van jobbnál jobb fesztiválokkal, ezek közül számos, nagyon hasonló programot kínál, hasonló élményt nyújt” – mondta korábban Gerendai Károly, hozzátéve, hogy az egyre telítettebb piacon az maradhat életképes, amelyik ki tud tűnni valamilyen szempontból az „egyformaságból”. A Sziget idén nagyon belehúzott. Aki korábban szerette a látványos sokszínűségét, most még jobban fogja szeretni, aki viszont évekkel korábban volt csak a Szigeten, idén rá sem fog ismerni. Válaszolj kérdésünkre és legyél ott te is a Sziget fergeteges End Show-ján!

A Sziget már korábban is kitűnt meghökkentő produkciókkal, látványos installációkkal, izgalmas programhelyszínekkel. Elég csak az utcaszínházakat, a Lumináriumot, a Tarrot Labirintust vagy a Cökxpon helyszínt, illetve az egyedi lampionos kivilágítást említeni. Nagy sikernek örvendett a Colosseum, a Hungarikum Falu, a Kelet-európai Vurstli, a Hello Wood és a Medence csoport látványos installációja, nem beszélve a tavalyi hatalmas óriáskerékről, a Sziget Eye-ról. Idén ezek már csak egy kis részei lesznek a nagy egésznek, hisz a vizuális megújulás jegyében lépten-nyomon belebotlunk majd valamilyen színes, nagy, csilli-villi, világító, pörgő-forgó, lenyűgöző látványcsodába. A korábbi helyszínek új köntöst kapnak s a nagyobb színpadok is megújult külsővel várják a nézőket, sőt húsz méterrel nagyobb lesz az óriáskerék is.

Lesz majd Diszkóerdő, ahol 100, spotlámpás megvilágítású, változó színben pulzáló, ledes tükörgömbök teszik varázslatossá az erdőt. A Sziget Fesztiválköztársaság fái mintegy 20 km hosszú karácsonyfaizzó-ruhát kapnak, ez a rész olyan lesz, akár a Champs-Élysées karácsonykor. És akkor még nem beszéltünk az itt-ott felbukkanó installációkról, szobrokról, ismert művészek és lelkes amatőrök látványos, színes és monumentális alkotásairól. Soha ennyi kis utcaszínház nem bukkant még fel a Szigeten, mint idén, lesz, ami megijeszt, de többnyire megnevettet, és ne csodálkozzunk, ha egy kukás mellettünk hirtelen egy tenor áriába kezd. Bemutatkoznak továbbá Budapest legegyedibb romkocsmái és a Duna partján a folyó valaha volt legmenőbb strandját is kialakítják, több mit fél hektárnyi területen.

A Sziget Fesztiválköztársaság minden napja nemzeti ünnep, ahol naponta egy-egy össznépi akció teszi látványosan ünnepivé a helyiek életét. Késő délutánonként, a Nagyszínpad előtti Főtéren a koncertektől átszellemült tömeg naponta más-más élmény részese, aktív résztvevője lesz. A nemzeti ünnepek legnagyobbikán, a Sziget utolsó napján, a Nagyszínpad utolsó koncertidejében pedig részesei lehetünk egy hatalmas, másfél órás End Show-nak, ami az ünnepek ünnepe lesz majd fényjátékkal, lézer show-val, pirotechnikai látványosságokkal.

Na de minden szónál többet ér a kép!

A programokról és további részletekről a Sziget Fesztivál oldalán tájékozódhatsz

Játssz velünk és legyél ott te is a Sziget Fesztiválon!

Válaszolj kérdésünkre augusztus 4-én éjfélig és nyerd meg a páros napijegyet az End Show-ra! A megfejtés beküldésével minden játékos elfogadja a játékszabályzatot és a NoSalty.hu látogatói feltételeit.

A játék megfejtéséhez itt találsz segítséget

Címlapról ajánljuk

További cikkek