Ellopták az összes ingyen elvihető cseresznyét egy magyar faluban

A cseresznyelopás Délegyházán történt a napokban.

Egyre több településen jön divatba, hogy a lakók különféle gyümölcsöket vagy más terményeket, illetve ruhákat, eszközöket is ingyen felajánlanak másoknak. Ám nemrég egy elég szomorú eset történt Délegyházán, miután valaki az összes ingyen cseresznyét, illetve egy táblát és egy ládát is eltulajdonított a felajánló, Tamus-Juhász Emese háza elől – olvasható a Sokszínűvidék oldalán.

Ellopták az összes ingyen elvihető cseresznyét egy kis faluban

A tettes az összes ingyen elvihető cseresznyét ellopta

Az Ingyenes Adományok Délegyháza nevű Facebook-csoportnak rengeteg olyan tagja van, aki élelmiszereket, ruhadarabokat és szerszámokat adományoz el ingyen a faluban.

Kedves Szomszéd, üdvözöllek a csoportban. Tölthetsz fel képet arról, amire nincs szükséged, de esetleg másnak jól jöhet. Fontos! Minden INGYEN cserélhet gazdát

- olvasható a csoport leírásában.

Így történt a minap is, amikor Emese ingyen cseresznyét ajánlott fel.

„Arra kérek mindenkit, másnak is hagyjon! Köszönjük!" – írta a felajánló posztjában / Fotó: Tamus-Juhász Emese

Pár óra múlva azonban a következőket posztolta a cseresznyéket felajánló Tamus-Juhász Emese:

Gyorsan elfogyott, kár hogy valaki ládástól, táblástól vitte!

A Sokszínűvidék oldala megkereste Emesét, aki elmondta, hogy nincs benne rossz érzés az esetet illetően, de nagyon meglepődött, mert még nem történt hasonló eset a környéken.

Forrásunk volt.


Még több friss hír:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Borzongató musical a nyári hőségben: Rebecca a Szegedi Szabadtérin

Újabb nagyszabású, magával ragadó zenés előadást mutat be a Szegedi Szabadtéri Játékok. Sylvester Lévay és Michael Kunze Rebeccája A Manderley-ház asszonyát, Daphne du Maurier bestsellerét álmodja musicalszínpadra. Béres Attila bemutatója azonban nemcsak a világhírű regény – vagy éppen a Hitchcock nevéhez fűződő filmfeldolgozás – rajongóinak tartogat izgalmas pillanatokat!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Heti Menü – Nyári egytálételek hússal és hús nélkül, 7...

Különleges egytálételekkel, baszk lecsóval, töltött kápiával, könnyű rakott kellel, tojásos nokedlivel, de meggy-, karfiol-, zöldség- vagy karalábélevessel is készültünk a hétre, nem is beszélve a szezonális édességekről. Áfonyás keksz, málnahab, citrompite, csokifagyi, meggyes piskóta? Nehéz lesz választani! Heti menü itt: