Így vágta el Sváby András egyszerre három ujját is

Durva konyhai balesetet szenvedett Sváby András, akinek három ujját hét öltéssel kellett összevarrni. Mi történt? Az egész egy új késsel kezdődött. 

Sváby Andrást nem csak a kereskedelmi tévézés egyik legismertebb személyeként tartja számon a magyar lakosság, a műsorvezető az utóbbi években saját gasztronómiai vállalkozásba kezdett és legalább 20 éve imád főzni.

A műsorvezető saját Instagram oldalán számolt be balesetéről, melyhez két képet is csatolt. A képeken három összevarrt, majd bekötözött ujjat láthatunk, a fotókhoz mellékelt szövegből pedig csak annyi derül ki, hogy egy vadiúj séfkés miatt a műsorvezetőnek most most hetekig pihentetnie kell jobb kezét.

Sváby a Bors című napilapnak elmondta, egy régebbi késével próbálta levágni az új késhez kábelkötözővel rögzített árcédulát, amikor is az megcsúszott, és egy rossz mozdulattal a műsorvezető belevágta az éles fémet jobb kezének három ujjába.

Sváby András párja lévén, hogy orvos, azonnal bekötözte a sebeket, ezt követően pedig a szentenderi SZTK felé vették az irányt, ahol hét öltéssel sikerült összevarrni a sebeket. Szerencsére a vágás semmilyen ideget vagy ízületet nem ért, pár hétig azonban biztosan pihentetni kell az ujjakat, melyeket nem érhet víz sem, így Sváby addig kénytelen gumikesztyűben intézni az ügyes-bajos vizes elfoglaltságokat, na és persze a főzést is.

Ezt olvastad már?

Ezeket olvastad már?

via Bors.hu

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek