Így nyiss ki egy üveg sört!

Bár elmúlt a múlt heti kánikula, egy üveg sör bármikor jólesik. Az alábbi videóban 21 különböző módszert láthattok - így már biztos le tudjátok pattintani a kupakot!

Egy ideális világban mindig van a kezünk ügyében egy sör vagy bornyitó, ha szükség van rá. A valóságban viszont gyakran előfordul, hogy pont akkor szenvedünk hiányt célszerszámban, amikor a leginkább megszomjaztunk. A BuzzFeed készített egy videót arról, hogy hogyan lehet kinyitni egy üveges sört, ha épp nincs kéznél a sörnyitó.

Vannak persze mindenki által ismert, klasszikus fogások, mint a kulcs vagy az öngyújtó, néhány vicces, mint a cd, és néhány olyan, amit nem ajánlanánk, mint a machete vagy a terelőbólya. Nőként kicsit érzékenyen érintett a cipősarkas megoldás - én biztos nem áldoznám be erre a célra, igaz, boros vagyok, nem sörös.

Nektek milyen tippetek van, ha nincs kéznél a sörnyitó?

Via: Buzzfeed

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ha valami egészséges édességre vágysz, ne keress tovább – Leteszteltük...

A diéta alatt nagyon nehéz olyan édességet találnunk, mely nemcsak kalóriaszegény, de finom és egészséges is. Szerencsére ma már vannak olyan termékek a piacon, melyek megfelelnek ezeknek az elvárásoknak. A szerkesztőségünknek most volt szerencséje megkóstolni a Good Calories termékeit, melyek minden eddig említett jótulajdonsággal rendelkeznek. Nézzük, mi volt a véleményünk!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

Sós sütemények karácsonyra

A sós sütemények különlegesebbé teszik az ünnepi menüt, kiváló alternatívát nyújtva az édességek mellett. Kényeztesd te is családodat saját készítésű sós ínyencségekkel ezen a karácsonyon!

Nosalty

További cikkek