Így nyiss ki egy üveg sört!

Bár elmúlt a múlt heti kánikula, egy üveg sör bármikor jólesik. Az alábbi videóban 21 különböző módszert láthattok - így már biztos le tudjátok pattintani a kupakot!

Egy ideális világban mindig van a kezünk ügyében egy sör vagy bornyitó, ha szükség van rá. A valóságban viszont gyakran előfordul, hogy pont akkor szenvedünk hiányt célszerszámban, amikor a leginkább megszomjaztunk. A BuzzFeed készített egy videót arról, hogy hogyan lehet kinyitni egy üveges sört, ha épp nincs kéznél a sörnyitó.

Vannak persze mindenki által ismert, klasszikus fogások, mint a kulcs vagy az öngyújtó, néhány vicces, mint a cd, és néhány olyan, amit nem ajánlanánk, mint a machete vagy a terelőbólya. Nőként kicsit érzékenyen érintett a cipősarkas megoldás - én biztos nem áldoznám be erre a célra, igaz, boros vagyok, nem sörös.

Nektek milyen tippetek van, ha nincs kéznél a sörnyitó?

Via: Buzzfeed

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

Hogyan tovább, Balaton? – Ez lehet az éttermek sorsa a...

Hiába volt két nagyon jó éve a Balatonnak, az idei nagy nyitás miatt a turisták ismét külföldön nyaralnak, a magyar éttermeket mindeközben a munkaerőhiány, az infláció és az energiaválság is fenyegeti. Mi lesz az éttermekkel a balatoni vendéglátósok szerint? A Nosalty Hogyan tovább? - című sorozatának új részében erről kérdeztük a szakmabelieket.

Nosalty

További cikkek