Így készíthetsz egyszerűen zebrakuglófot!

Most eláruljuk a trükköt, hogyan készíthetsz könnyedén mutatós és nagyon finom zebrakuglófot a konyhádban!

Videó:

Nézd meg hogyan készül a zebrakuglóf!

Mindig is érdekelt, hogyan tudsz olyan süteményt készíteni, aminek szeletei felvágás után csodálatos zebramintát adnak ki? Először is kell hozzá kétféle tészta: egy natúr és egy kakaós. A következő lépés, hogy a két tésztát felváltva rétegezni kell a formában, az egyiket szépen ráfolyatva a másikra. Amint megtöltötted a formát, már mehet is a sütőbe, hogy elkészüljön a konyhai absztrakt művészet egyik legszebb alkotása!

A zebrakuglóf receptjét itt találod!

Címlapról ajánljuk

7 növény, amely segít elűzni a legyeket az otthonodból

A legyek bosszantó és kártékony kis élőlények, amelyek megkeseríthetik a szabadban töltött időt. Ha nem szeretnél vegyszereket használni ellenük, akkor természetes módon is védekezhetsz, növényekkel. A cikkben szereplő növények finom illatukkal elűzik a kártevőket, bónuszként pedig kellemesebbé teszik a kertedet és otthonodat is.

Nosalty

További cikkek

5 ínycsiklandozó uzsonna, ami forrólevegős sütőben készül

Az uzsonna általában egy egyszerű szendvicset vagy egy gyorsan bekapott kekszet és almát jelent, de az airfryer segítségével ennél sokkal többet is kihozhatunk belőle. A forrólevegős sütővel ugyanis gyorsan és egyszerűen készíthetünk változatos, isteni és tápláló uzsonnákat, amelyeket akár könnyedén magunkkal is vihetünk.