Így készíthetsz egyszerűen zebrakuglófot!

Most eláruljuk a trükköt, hogyan készíthetsz könnyedén mutatós és nagyon finom zebrakuglófot a konyhádban!

Videó:

Nézd meg hogyan készül a zebrakuglóf!

Mindig is érdekelt, hogyan tudsz olyan süteményt készíteni, aminek szeletei felvágás után csodálatos zebramintát adnak ki? Először is kell hozzá kétféle tészta: egy natúr és egy kakaós. A következő lépés, hogy a két tésztát felváltva rétegezni kell a formában, az egyiket szépen ráfolyatva a másikra. Amint megtöltötted a formát, már mehet is a sütőbe, hogy elkészüljön a konyhai absztrakt művészet egyik legszebb alkotása!

A zebrakuglóf receptjét itt találod!

Hozzászólások (1)

júliusi6

Ez nagyon Szuper!! Ezt biztos hogy el kell keszitenem mert nagyon jol nez ki! Ki ez az ugyes akinek ilyen jo keze van a keszitesehez? :)

Címlapról ajánljuk

7 retró éttermi jelenség, amitől a Kádár-kor nosztalgiája tör elő...

Mint tudjuk, előre megyünk, nem hátra, de a négy fal között azért mindannyian csináljuk. Egy kis elrévedés a múltba, akár a saját, élő élményünk volt, akár családi fotókról, filmekből ismerjük. Az idén bemutatott HBO-sorozattal, a pillanatok alatt kultikussá lett Besúgóval csak újabb jegyet váltottunk a nosztalgiavonatra, amivel mi most a vendéglátás retró világába robogunk. Ha vissza nem is vágyjuk, no ki melyik elemét szerette a szocialista éra éttermi élményeinek?

Nosalty