Így buggyan a tojás a vízben

A konyhában sok folyamat nem a szemünk előtt zajlik, vagy csak a szakács szemszögéből látunk mindent. Mi lenne, ha alkalmunk nyílna a vízből nézni, hogyan buggyan a tojás?

Kattints a képre, hogy megtudd a tökéletes buggyantott tojás titkát!

Tavasszal már elárultuk nektek a tökéletes buggyantott tojás titkait, a lenti videóval inkább csak a látószögünk változik meg egy picit. Ahhoz, hogy igazán jó szakácsok legyünk, szükség van arra, hogy akkor is tudjuk, mi zajlik a fazékban, amikor épp nem látjuk. A buggyantott tojásnál persze ideális esetben - például ha nem habzik túlzottan a víz - szemmel tarthatjuk, hogy mi hogyan zajlik, de garantálom, a víz alól nézve minden sokkal elragadóbb.

(via FirstWeFeast.com)

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ha valami egészséges édességre vágysz, ne keress tovább – Leteszteltük...

A diéta alatt nagyon nehéz olyan édességet találnunk, mely nemcsak kalóriaszegény, de finom és egészséges is. Szerencsére ma már vannak olyan termékek a piacon, melyek megfelelnek ezeknek az elvárásoknak. A szerkesztőségünknek most volt szerencséje megkóstolni a Good Calories termékeit, melyek minden eddig említett jótulajdonsággal rendelkeznek. Nézzük, mi volt a véleményünk!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

Meleg előételek karácsonyra

Ha az első fogást sem hidegen tálalnád, akkor válasz valamilyen meleg előételt karácsonyra. Ezek alapból egy kicsit különlegesebbek, így biztosan elkápráztatod majd a vendégsereget velük.

Nosalty

További cikkek