Így buggyan a tojás a vízben

A konyhában sok folyamat nem a szemünk előtt zajlik, vagy csak a szakács szemszögéből látunk mindent. Mi lenne, ha alkalmunk nyílna a vízből nézni, hogyan buggyan a tojás?

Kattints a képre, hogy megtudd a tökéletes buggyantott tojás titkát!

Tavasszal már elárultuk nektek a tökéletes buggyantott tojás titkait, a lenti videóval inkább csak a látószögünk változik meg egy picit. Ahhoz, hogy igazán jó szakácsok legyünk, szükség van arra, hogy akkor is tudjuk, mi zajlik a fazékban, amikor épp nem látjuk. A buggyantott tojásnál persze ideális esetben - például ha nem habzik túlzottan a víz - szemmel tarthatjuk, hogy mi hogyan zajlik, de garantálom, a víz alól nézve minden sokkal elragadóbb.

(via FirstWeFeast.com)

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek