Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Húsvét minden napján vár a Csodák Palotája

Ismerd meg a minket körülvevő csodás világot a megújult, 5000 m2-es Csodák Palotájában! Válaszd a tavaszi szünet bármely napján a Csopát, minden nap nyitva találod! (x)

Tudtad, hogy Óbudán, a Kolosy térnél van egy tudományos élményközpont, ahol az egész család jól érezheti magát, a legkisebbektől a legtapasztaltabbakig? Az ünnepek alatt különleges programokkal várja a Csodák Palotája a látogatóit! Szombaton és vasárnap a Családi Csopa Csodák programsorozaton természetes anyagok felhasználásával festünk tojást, Húsvét hétfőn pedig a Kémcső klubon az optika és illúziók világába kalandozhatnak a fiatalok és családjaik.

Játék közben légy része a csodának

A Csopában mindenki kipróbálhatja milyen örvényt kelteni, szelet generálni, hogy milyen érzés repülni, s landolni a Marson, mágnessel építkezni, levegővel kosárra dobni, eltévedni a tükörlabirintusban, megpihenni az anyaméh-szimulátorban vagy éppen megérezni, milyen amikor elnyel a mélység.

Próbáld ki a 8 tematikus egység 250 játékát- garantáltan nem fogsz hinni a szemednek vagy épp a fülednek! És ha felteszi a kérdést a gyermeked, „de miért?” - olvassátok el együtt a tudományos magyarázatot, így játszva tanulhat az egész család!

Interaktív kiállítások, science show-k

Kalandozhattok a Születés világában, piknikezhettek Newton almáskertjében vagy a Mágneses mezőn, megtéveszthetitek elméteket az Illúziók kiállításon, vagy próbára tehetitek agyatokat a Logikai megállónál. Az Űrállomáson átléphetitek bolygónk határait, és még egy földönkívüli hazajuttatásában is segédkezhettek! Ha pedig kicsit megpihennétek két játék között, üljetek be egy látványos Science show-ra az Öveges terembe vagy épp egy 9D élményvetítésre!

Playbar játéktér-különleges labdajátékok és szabadulószobák

Szórakozás amíg a szem ellát! A Csopa második emeletén a Playbar játéktér olyan kikapcsolódási lehetőségeket nyújt, amilyennel még nem találkoztatok! Itt a csocsónak 3 oldala van, vagy éppen 8-an is játszhatjátok az XXL-es verzióját, biliárdozni lábbal és labdákkal tudtok és ha leültök egy asztal mellé, az felvillan, és játszani invitál. Egy régészprofesszor, egy orvos vagy a Mester tanítványa bőrébe bújnátok inkább? Válasszatok szabadulószobát érdeklődésetek alapján.

Már a nyári szüneten töritek a fejeteket? Csopa Science tábor!

  • A Csopa az elmúlt évekhez hasonlóan, idén nyáron is 3 turnusban várja a világunk rejtelmeire nyitott 8-12 éves gyerekeket táboraiba.
  • A Szakmák Titkai: Csopa Science & Professions Táborban minden nap más-más hivatás áll a középpontban. A gyerekek szakemberek bőrébe bújva ismerkednek a kutatók, mérnökök, orvosok, agrárszakemberek szakmájával s tudományával.
  • Az angol nyelvű Csopa Science Camp táborban a gyerekek a  tudomány segítségével hidat építenek kultúrák, nyelvek és hagyományok között, a határtalan tudomány nyomába erednek a laborban, az Öveges teremben és játékterekben.
  • A Best of Csopa Science Táborában pedig az elmúlt két nyár legsikeresebb foglalkozásait próbálhatják ki a jelentkezők. 

Felkeltettük az érdeklődésed? Kattints a CSOPA oldalára itt!

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!