Hírességek konyhái

Kíváncsiak vagytok, hogyan élnek a hírességek? Hogy vajon mit esznek otthon, hogy milyen a konyhájuk? Akkor lessünk be oda, ahol ők – valószínűleg – nem főznek.

Számunkra teljesen meglepőek voltak a hírességekhez tartozó konyhák. Lakberendező létemre Jennifer Anistonnak például biztosan nem ilyet képzeltem volna el. Patrick Dempsey konyhájába azonban első ránézésre beleszerettem – de ez nagyrészt a fotózásra kirendelt stylist dolgos kezeinek köszönhető. Na de lássuk, hol is (nem) főznek a sztárok?

Cameron Diaz

Cameron konyhája Kelly Wearstler keze munkáját dicséri. Szerintünk elbűvölő lett a végeredmény - a zöld szín és a sárgaréz felületek kombinációja rendkívül elegáns, mégis abszolút otthonos hatást kelt.

Johnny Depp és Kate Moss

Kate és Johnny már nem létező konyhája - illetve létezni létezik, sőt, havonta 19000 dollárért ki is bérelhető, ők azonban már régen nem alkotnak egy párost. Téglafalak, díszes mennyezet, hófehér konyhabútor és rozsdamentes acél kombinációja alkotja. Johnny és Kate stílusának magáért beszélő fúziója ez a helyiség.

Jennifer Aniston és Justin Theroux

Mielőtt letelepedtek volna Los Angelesben, Jennifer és Justin ebben a modern Beverly Hills-i lakásban éldegéltek. A szuper high-tech konyhát egy hajszálnyit otthonosabbá teszi a csíkos diófa szekrény, de tényleg csak egy egészen picit. Ti el tudjátok itt képzelni itt Anistont?

Patrick Dempsey

Na jó, bevallom, Patrick Dempseyvel azt hiszem – és valószínűleg ezzel nem vagyok egyedül - bármilyen konyhában képes lennék tevékenykedni. De hogy még az ízlése is remek…

Ellen DeGeneres and Portia de Rossi

Ellen és Portia konyhája - ami egyébként egy 17. századi istállóból lett kialakítva - is nagy kedvencünk a listáról. Bár már ők is továbbálltak ebből a remek kis otthonból, az mit sem veszített bájából. Dán dizájn bútorok, óriási kandalló és könyvespolcok is megtalálhatóak a helyiségben, ami ettől már-már inkább étkező-nappalinak tűnik. A konyha remek keveréke a kissé ipari illetve a vidéki stílusnak.

(via: casasugar)

Címlapról ajánljuk

További cikkek