Hétköznapi életmódváltók: Andi és Sanyi megmutatják, hogy neked is sikerülhet

Nem csak a hírességeknek sikerülhet az életmódváltás - a következő 3 hónapban két teljesen hétköznapi ember: Andi és Sanyi ezt be is bizonyítja nektek.

Különleges együttműködésbe vág a Nosalty és a Házipatika.com - a következő három hónapban rajtunk keresztül végigkövethetitek két teljesen hétköznapi ember: Andi és Sanyi életmódváltását.

2017 áprilisában indult a HáziPatika.com Életmódváltók programja, amely hat héten keresztül lépésről lépésre nyújt átfogó segítséget az egészségesebb és kiegyensúlyozottabb életmód megvalósításához. Az orvosokból, dietetikusokból, pszichológusokból és edzőkből álló szakértői csapat által összeállított programmal már több mint nyolcezren köteleződtek el a változás mellett, a majdnem három hónapnyi kihívást pedig bármikor el lehet kezdeni. Ehhez a programhoz kapcsolódóan vágott bele most az életmódváltásba a Házipatika.com két újságírója: Hamedl Andrea és Szuda Sándor, akik a saját példájukon keresztül mutatják meg, hogy a fittség pusztán elhatározás kérdése.

Ismerjétek meg Andit, Sanyit és mentoraikat az alábbi videóból!

Az életmódváltók három hónapon keresztül be is számolnak a nehézségekről, örömökről és az elért eredményekről, írásaikat a Házipatika.com-on olvashatjátok majd. Átváltozásukban két mentor: Kiss Gergely személyi edző illetve én, mint a Nosalty dietetikus szakértője leszünk segítségükre. A mi szakértő tanácsainkat pedig a WellnessCafé-n illetve itt a Nosalty Fogyókúra rovatában olvashatjátok majd.

"Újságíróként rengeteg életmódcikket olvastam és készítettem az elmúlt években. Sok időbe telt, mire rájöttem, annak ellenére, hogy írok róla, én nem élek egészségesen, sőt. Néhány éve elkezdtem halat enni, elhagytam a tehéntejet és a fehérlisztet, megtanultam főzni, és heti 4-5 alkalommal sportoltam is. Mostanra viszont elengedtem magam, újra ellustultam, több pékséget látok belülről, mint edzőtermet" - fogalmazott Hamedl Andrea, aki azért csatlakozott a programhoz, hogy visszatérjen a korábbi lelkesedése, és újra tegyen valamit a jobb közérzetéért, feszesebb formáiért.

"Képmutatás lenne, ha pont én nem tennék semmit az egészségem érdekében, miközben az olvasókat folyamatosan erre ösztönzöm. Így az elkövetkező hetekben a saját bőröm viszem vásárra, remélve, hogy ezzel másoknak is segíthetek abban, hogy elkötelezzék magukat az életmódváltás mellett. A folyamatról rendszeresen és kendőzetlenül beszámolok majd, és nem fogom elhallgatni az esetleges buktatókat, nehézségeket sem" - ígéri Szuda Sándor, aki véglegesen le akar számolni a lustasággal.

Tartsatok velünk, drukkoljatok ti is Andinak és Sanyinak, de az is nagyon szuper lenne,ha csatlakoznátok az életmódváltáshoz ti is!

Olvasd el korábbi cikkeinket is!:

Ezeket olvastad már?

címlapfotó, szöveg: Házipatika.com

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Meglepő, de a krumpli elképesztően egészséges, ha jól készíted el

Jellemzően nagyon rossz híre van a krumplinak, és csak kevesen tudják, hogy ha nem zsírban vagy olajban tocsogva, esetleg két kiló vajjal készítik, nagyon is egészséges zöldségről van szó. Sőt, ha a tápanyagsűrűséget nézzük, a burgonya nagyon sok más, sokkal egészségesebbnek tartott zöldséget és gyümölcsöt is kenterbe ver.