Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

A hét szakácsa: Smaragd konyha

Eheti kiemelt szakácsunk: Smaragd konyha (Marika), aki fontosnak tartja a hagyományok szerinti sütés-főzést, de szívesen kipróbálja az újdonságokat is, családja nagy örömére.

Tisztelt NoSalty csapata és szakácstársaim, BOLDOG ÚJ ÉVET, örömteli sütés-főzést kívánok mindegyikünknek még nagyon sokáig. Nagyon örültem a felkérésnek, hogy a hét szakácsa lehetek – ezúton köszönöm szépen.  

Konyhai tudásom kifejlesztése tizedik életévem betöltésével indult, amikor is Édesanyám elkezdett főzni és sütni tanítani. Ez nálunk hagyomány: iskola, leckeírás, tanulás után rendszeresen a konyhában voltunk anyukámmal, aki irányított, és mutatta, mit hogyan kell.

Desszertek Marika ajánlásával

14 éves koromban már egyedül főztem azt, amit kértek. A rokonok a réteseimet dicsérték a legjobban. A panelház földszinti ablakába gyakran beszóltak: „Marika, egy rétesre bemehetünk hozzátok?” Tudták, hogy minden hétvégén húztam a rétest – sósat, édeset egyaránt. 15 éves korom óta dolgoztam az iskola mellett.

Húsimádók kedvencei Marika konyhájából

Vendéglátóipari középiskolát végeztem, a munkahelyem által szerzett konyhai tudományom pedig folyamatosan bővült, így mára már nem csak a hagyományos ételeket tudom elkészíteni.


Szeretem a NoSalty weboldal sok érdekes cikkét, és a sok szakácstársam finom és szép képekkel ellátott receptjeit. Szerintem akármilyen egyszerű egy recept, mindig kell hozzá az a kicsi fűszer, ami a SZERETET. MERT MINDEN ÁLTALA LETT, ÉS NÉLKÜLE SEMMI SEM LETT, AMI LÉTREJÖTT. JN1:3

Szólj hozzá!

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!