Gida koromban kezdtem el ismerkedni a fakanállal és egyéb anyagokkal a konyhában. Tésztákban dagonyázva, panírokban tapicskolva éreztem a legjobban magam. Ez a perverzió a mai napig életem része.
![](https://image-api.nosalty.hu/nosalty/images/article-images/uz/ny/CU5Q4pkVUU7I4QYMoeomNMQ4TuLvq1MVkv3iurKz.jpeg?p=lqip-16%3A9&s=63c3bbf766e10c7aa44e56440c73ef94)
Igyekszem egy fenntartható egészséges életmódot követni, amihez mozgásra, megfelelő tiszta ételekre, elegendő pihenésre és humorra van szükség.Olyan gluténmentes vegánételeket szeretek készíteni, amik szuper jók a testnek, mégis egyszerűek, olcsók és finomak.
Ezeket olvastad már?
Legtöbbször, mikor támad egy ételötletem, körülnézek, ki hogyan készíti. Többnyire mindig akad valami, amit én nem eszem meg a felsorolt hozzávalókból. Ilyenkor jön a kihívás: a kb. 10 legjobb receptből kiszűrni a három legmegfelelőbbet, és azokból, dolgokat elvéve és a saját ötleteimet hozzáadva elkészíteni az én verziómat.
Ezeket olvastad már?
Az évek alatt kisilabizált és jól bevált recepteket szoktam veletek megosztani itt a Nosalty-n, a blogomon, illetve egy másik oldalon képekkel, sztorikkal dúsítva.
![](https://image-api.nosalty.hu/nosalty/images/article-images/nQ/QC/myh8A34yr3fhPnGgEjzsz9FiHzXOcjkPLlqQ3ddt.jpeg?p=lqip-16%3A9&s=4e61ba0be956bf644efe8263f2500f0d)
Ezúton is szeretném megköszönni a körülöttem és a Nosalty-n lévő nagyszerű nőknek és férfiaknak a praktikákat, amik még abban is segítenek, hogy hagymavágás közben hogyan hullassam a legkevesebb könnyet.