Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Helytakarékos tárolási ötletek a konyhádban

Kicsi és nagyobb konyhákban is fontos a kényelmes tárolás, az arányokhoz illeszkedő felszerelés, praktikus kiegészítők. Szereted, ha kéznél van minden? Így fokozhatod!

A konyhapulton heverő maszatos edények, az egymás hegyén-hátán halmozódó fedőkupacok, műanyag dobozok, amiknek sosem találjuk a tetejét, fazekak, amik közül mindig az kell, amelyik épp a legnehezebben elérhető helyen van (mert egymásba pakoltuk őket a helytakarékosság jegyében), a konyharuhák is szanaszét, és még a vasalást is meg kéne oldani, amíg feltesszük a borsólevest főni. Közben persze nem szeretnénk, ha minden helyiség megtelne ételszaggal, és azt sem kedveljük, ha a az alsó konyhaszekrényben a polc hátsó részéről kell előbányászni az edényeket és fedőket. Ugye ismerős a helyzet?

Csodák nincsenek, és persze nem mindenkinek adatott meg a hatalmas konyha – néhány kreatív ötlettel azonban egyszerűbbé tehetjük a konyhai tárolást, sőt, még értékes felületeket is spórolhatunk!

Itt is van 10 trükk, ami egy jobb elrendezés kialakításához szolgálhat inspirációul:

10 praktikus ötlet, amit érdemes átgondolnod a konyhád átszervezésekor – kattints a fotóra, és lapozd át a legjobb tippeket!

Ez is jól fog jönni!

7 jól működő konyhai trükk, amik eddig ritkán jutottak az eszedbe – pedig aranyat érnek!

(via BuzzFeed)

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!