Helytakarékos tárolási ötletek a konyhádban

Kicsi és nagyobb konyhákban is fontos a kényelmes tárolás, az arányokhoz illeszkedő felszerelés, praktikus kiegészítők. Szereted, ha kéznél van minden? Így fokozhatod!

A konyhapulton heverő maszatos edények, az egymás hegyén-hátán halmozódó fedőkupacok, műanyag dobozok, amiknek sosem találjuk a tetejét, fazekak, amik közül mindig az kell, amelyik épp a legnehezebben elérhető helyen van (mert egymásba pakoltuk őket a helytakarékosság jegyében), a konyharuhák is szanaszét, és még a vasalást is meg kéne oldani, amíg feltesszük a borsólevest főni. Közben persze nem szeretnénk, ha minden helyiség megtelne ételszaggal, és azt sem kedveljük, ha a az alsó konyhaszekrényben a polc hátsó részéről kell előbányászni az edényeket és fedőket. Ugye ismerős a helyzet?

Csodák nincsenek, és persze nem mindenkinek adatott meg a hatalmas konyha - néhány kreatív ötlettel azonban egyszerűbbé tehetjük a konyhai tárolást, sőt, még értékes felületeket is spórolhatunk!

Itt is van 10 trükk, ami egy jobb elrendezés kialakításához szolgálhat inspirációul:

Ez is jól fog jönni!

7 jól működő konyhai trükk, amik eddig ritkán jutottak az eszedbe - pedig aranyat érnek!

(via BuzzFeed)

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ételek, melyek nagyon sokat tesznek a bélrendszerünkért

Az elmúlt években az emberek egyre tudatossabbá váltak a bélrendszerük mikrobiómájával kapcsolatban, így egyre fontosabbá vált annak egészségének megőrzése is. Most kiderült, hogy ebben nagyon sokat segíthet bizonyos élelmiszerek gyakoribb fogyasztása.